Antena Căutare

America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu a trecut prin momente neașteptate și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce a pățit

În ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6, Romică Țociu a trecut prin momente dificile și cu greu și-a mai putut stăpâni nervii.

Colaj cu Romică Țociu în cursa de la America Express, gesticulând nervos Galerie
Pe drum, chiar cu puțin timp înainte de-a ajunge la Irina Fodor, Romică Țociu a trecut printr-o situație neașteptată | Antena 1

După ce Laura Giurcanu și Sânziana Negru au reușit să câștige prima imunitate din cel de-al șaselea stage de la America Express sezonul 6, Irina Fodor a pus la bătaie și o amuletă importantă. Pe drum, Romică Țociu a trecut printr-o situație neașteptată și, văzând cele întâmplate, cu greu a putut să își stăpânească nervii.

Romică Țociu a trecut prin momente neașteptate și nu și-a mai putut stăpâni nervii în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6, din 28 noiembrie 2023

La scurt timp după ce a anunțat că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare din această etapă, în ediția 26 din 28 noiembrie 2023 a emisiunii America Express sezonul 6, celelalte echipe au aflat ce le-a pregătit Irina Fodor în continuare.

Prima oară, concurenții s-au bucurat de spectacolul oferit de niște mimi, care au mimat aventura de la America Express.

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au fost escortați de un polițist. Ce s-a întâmplat

„Misiunea voastră este să mergeți cu unul dintre acești mimi și să mimați niște întrebări, pe care vi le dau eu, la care trebuie să aflați răspunsurile”, a anunțat Irina Fodor.

Ordinea plecării în cursa s-a stabilit după o altă probă în care fiecare concurent din fiecare echipă a trebuit să parcurgă un traseu ținând pe cap, în perfect echilibru, o sticlă decorată.

Sarcina primită de la Irina Fodor n-a fost deloc una ușoară și fiecare a încercat să mimeze cât mai bine a putut pentru a face trecătorii să înțeleagă întrebările și pentru a găsi, astfel răspunsurile corecte.

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Tony și Ada Galeș au fost atenționate de Irina Fodor în timpul unei misiuni. Ce au făcut

Cine a primit verdictul bun de la judecător a primit și un breloc pe care scria Mirador El Turi. În cea mai mare grabă, echipele au încercat apoi să facă rost de un mijloc de transport.

Pe drum, chiar cu puțin timp înainte de-a ajunge la Irina Fodor, Romică Țociu a trecut printr-o situație neașteptată, ce l-a făcut pe acesta să se enerveze și să nu își mai poată stăpăni reacțiile.

La un moment dat, panta i-a făcut pe concurenți să încetinească.

„Nu se mai poate aici. A murit! Am pierdut tot”, a exclamat Romică Țociu.

„Ajunsesem la aproape la ultima curbă și pantă. Moare până sus!”, a spus concurentul supărat că mașina dă semne că se va opri. N-a durat mult și șoferul a făcut pană.

„Nu am fost niciodată în vrie așa. Simțeam că îmi fuge pământul de sub picioare”, a mai spus Romică, nervos că va pierde șansa de-a ajunge măcar pe locul trei la jocul de amuletă, în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 28 noiembrie 2023. Irina a anunțat cine a câștigat prima imunitate din al șaselea stage. Ce reacții au ... America Express, 28 noiembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Ce reacție a avut Romică Țociu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x