Antena Căutare

America Express, 28 noiembrie 2023. Tony și Ada Galeș au fost atenționate de Irina Fodor în timpul unei misiuni. Ce au făcut

În ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6, echipa formată din Tony și Ada Galeș a fost atenționată de Irina Fodor.

Colaj cu Irina Fodor, Tony și Ada Galeș la America Express în ipostaze diferite Galerie
În ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6, echipa formată din Tony și Ada Galeș a fost atenționată de Irina Fodor | Antena 1

Emoțiile din cursa pentru imunitatea mare din cel de-al șaselea stage de la America Express sezonul 6 au fost atât de mari încât una dintre echipe a sărit peste o misiune. Este vorba despre Tony și Ada Galeș, care au fost atenționate de Irina Fodor.

Tony și Ada Galeș au fost atenționate de Irina Fodor în timpul unei misiuni, în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6

Ziua a continua în forță pentru concurenții rămași în competiție pe Drumul Soarelui. De data aceasta, după ce au terminat de predat lecții de desen la o școală, fiecare a fost nevoit să își curețe cămașa murdărită de copii la cursuri. După ce a văzut poza cu dovada, Irina Fodor a transmis indicațiile pentru următoarea misiune. Primele care au ajuns au fost Laura și Sânziana.

Citește și: America Express, 27 noiembrie 2023. Tony și Ada Galeș au trăit momente de spaimă la cazare. Ce a făcut Aris Eram în casa gazdei

„Sombrero Homero Ortega este cel mai important producător de pălării din țară, celebru în toată lumea pentru faimoasele pălării Panama, care nu sunt din Panama, ci din Ecuador. Pentru a învăța adevărata poveste a acestor pălării o să lucrați la această fabric. Dacă sunteți prima echipă care a ajuns, atunci alegeți o misiune pentru voi, dar și pentru ceilalți. Unele dintre sarcini sunt mai grele și durează mai mult decât celelalte. Spuneți judecătorului ce ați ales și începeți munca”, scria pe mission board.

Fiindcă au ajuns primele, cele două concurente au ales pentru fiecare dintre celelalte echipe câte o sarcină.

Citește și: America Express, 27 noiembrie 2023. Iulia Albu a „explodat” și a țipat la niște copii, în timpul unei misiuni. Cum a reacționat

„Cel mai important proces este decolorarea paielor. Pălăriile se împăturesc și se țin mai multe zile, apoin trebuie întoarse pentru ca decolorarea să se poată fqace perfect. Când s-au decolorate perfect, pălăriile se pun în suporturile de lemn”, a fost misiunea aleasă pentru frații eram și Tony și Ada Galeș.

Totuși, între timp, Tony și Ada Galeș au coborât dintr-o mașină și, fiindcă au văzut steagul America Express, au decis să se ducă să îl atingă și chiar să meargă s-o salute pe Irina Fodor, pe care au observat-o din depărtare.

„Ce faceți, drăguțele mele? Am o întrebare pentru voi. Voi ați făcut toate misiunile până să ajungeți la mine?”, le-a întâmpinat Irina Fodor zâmbind.

„Da”, a zis Ada Galeș, neînțelegând la ce se referă aceasta.

„Ați citit cu atenție plicul, vă rog frumos? Mesajul primit! Trebuie să fugiți în momentul ăsta și să faceți misiunea pe care o mai aveți de făcut, pentru că nu sunteți atente. Eu sunt prin preajmă, dar asta nu înseamnă că trebuie să veniți direct la mine. Fugiți, dragele mele, pentru că voi mai aveți treabă!”, a zis la final Irina Fodor.

Acest gest le-a costat scump, căci au pierdut mult timp prețios din cursă, în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Reacția lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea la atitudinea lui Edward Sanda din America Express. Ce au spus: „Cum merge la ... America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au fost escortați de un polițist. Ce s-a întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x