Antena Căutare

America Express, 27 noiembrie 2023. Iulia Albu a „explodat” și a țipat la niște copii, în timpul unei misiuni. Cum a reacționat

Iulia Albu a avut o reacție nervoasă în ediția 25 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 27 noiembrie 2023. Designerul vestimentar nu și-a mai putut stăpâni nervii și a țipat la niște copii.

colaj foto cu iulia albu si mike la america express sezonul 6 Galerie
Iulia Albu a avut o reacție neașteptată la America Express sezonul 6 | Antena 1

Iulia Albu a răbfunit în ediția 25 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 27 noiembrie 2023. Concurenta nu s-a mai putut abține și a început să țipe la niște copii, în timpul unei probe.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că aventura în care au plecat echipele reality show-ului este solicitantă și dificilă. Chiar dacă a putut să își controleze emoțiile de-a lungul celor cinci etape, designerul vestimentar a „explodat” de nervi din cauza presiunii care a fost pusă pe umerii săi.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce anunț a făcut Irina Fodor despre competiție: „A venit vremea!” Cătălin Țociu, pe mâna medicilor

Perechile de vedete au primit o misiune dificilă din partea Irinei Fodor. Acestea au fost nevoite să meargă la o școală, unde trebuie să deseneze alături de niște copii fără să își murdărească hainele. Proba a pus la încercare concurenții, testându-le răbdarea și talentul la desen.

Sarcinile grele aduc întotdeauna cu ele o mulțime de reacții nervoase din partea participanților. De data aceasta, Iulia Albu a clacat în fața copiilor de la școală, având o ieșire care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Iulia Albu a început să țipe la niște copii în ediția 25 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 27 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat

Designerul vestimentar a început să țipe la niște copii din sala de clasă, după ce aceștia au mers către ea să își pună mâinile pictate pe hainele ei. Momentul a fost surprins de camerele de filmat.

„Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat! Apoi l-am văzut pe el sub un munte de copiii care puneau mâinile pe el”, a mărturisit Iulia Albu.

„Nu trebuie să-i lași! Fugi! Ia rucsacul și fugi!”, l-a atenționat concurenta pe iubitul ei.

Citește și: Cu ce căntăreț cunoscut ar fi trebuit să facă echipă Romică Țociu la America Express inițial. Cum a ajuns să meargă cu Cătălin

Iulia Albu și-a dat seama imediat că reacția ei a fost nepotrivită, fapt pentru care s-a calmat și a sărutat un copil pe obraz. Este vizibil că designerul vestimentar a țipat la cei mici din cauza stresului și nervilor acumulați pe parcursul cursei.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 27 noiembrie 2023. Tony și Ada Galeș au trăit momente de spaimă la cazare. Ce a făcut Aris Eram în casa... Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express. Diseară, Irina va acorda o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x