Antena Căutare

America Express, 29 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu a trecut prin momente de panică. Ce a pățit artista pe Drumul Soarelui

Giulia Anghelescu a trecut prin momente de panică în ediția 27 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023. Soțul ei, Vlad Huidu, a încercat să o calmeze. De asemenea, Aris și Alexia Eram au făcut o descoperire impresionantă.

colaj foto cu giulia anghelescu si alexia si aris eram in casa unor localnici din ecuador la america express sezonul 6 Galerie
Aris și Alexia Eram au fost impresionați de gazda lor, în ediția 27 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Echipele au primit o sarcină dificilă de la Irina Fodor, după ce au terminat cursa din ediția 27 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 29 noiembrie 2023. Echipele au fost puse să își caute cazare, mai puțin Ada și Tony Galeș care au ajuns primele la destinație.

Pentru că zona în care se află concurenții este destul de periculoasă, localnicilor le este foarte greu să accepte străini în casele lor. Așadar, căutarea unui loc în care să rămână peste noapte a fost o adevărat provocare pentru toată lumea.

Citește și: America Express, sezonul 6. Concurenții au deschis servieta „de traficanți” și au avut o surpriză. Ce au fost nevoiți să facă

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au întâmpinat o situație neașteptată în timp ce întrebau două localnice dacă îi pot primi în locuința lor. Concurenta a trăit clipe de panică, iar soțul ei a încercat să o calmeze.

Ce au pățit Giulia Anghelescu și Vlad Huidu în timp ce își căutau cazare în ediția 27 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 29 noiembrie 2023

În timp ce așteptau să afle verdictul unei doamne, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au trecut prin momente teamă. Mai mulți greieri au început să sară pe ei, dar artista a avut o reacție neașteptată.

Puțini știu despre concurentă că are o fobie pentru insecte. Aceasta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile atunci când un greier s-a urcat pe rucsacul ei. A aruncat cu acesta pe jos și s-a îndepărtat de el.

Vlad Huidu a încercat să o calmeze, spunându-i că insectele nu sunt periculoase și nu îi vor face nimic: „Stai acolo, nu! Oprește-te, gata! M-ai lovit la deget! Ți-au spus și femeile astea că nu-ți fac nimic!”.

Citește și: Alexia Eram, mesaj neașteptat după eliminarea Soniei Simionov și Iulianei Pepene de la America Express. Ce a transmis tânăra

„Era nervoasă, începuse să plângă”, a mai adăugat el.

„Nu pot! Mi-e frică!”, i-a răspuns ea.

Aris și Alexia au făcut o descoperire marcantă în ediția 27 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 29 noiembrie 2023

Aris și Alexia au făcut o descoperire marcantă în ediția 27 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 29 noiembrie 2023, după ce o femeie s-a decis să le ofere o „mână” de ajutor.

Cea care a decis să-i găzduiască le-a povestit concurenților despre cum a ajuns în Ecuador. Frații Eram au fost impresionați de mărturisirile ei: „Eu nu mi a-și fi imaginat niciodată că acești copii pot să meargă pe jos 26 de zile din Venezuela până în Ecuador. Chiar dacă doamna era foarte tânără, se vede că a trecut prin multe. Mi se pare incredibil de greu prin ce a trecut ea alături de copiii ei.”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 29 noiembrie 2023. O echipă a primit cazare, dar nu și imunitatea. De ce a răbufnit Giulia Anghelescu... Ada și Tony, pe primul loc la cursa pentru imunitate, în ediția de ieri America Express. Mâine urmează un careu tensiona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x