Antena Căutare

America Express, 30 ianuarie 2023. Bie Adam s-a certat cu mama ei. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, implicați într-un accident

În ediția 10 a emisiunii America Express de la Antena 1, Bie Adam și mama ei s-au enervat și au ieșit scântei între cele două concurente. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost implicați într-un accident.

Colaj cu Bie, mama ei, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla la America Express Galerie
În ediția 10 a emisiunii America Express de la Antena 1, Bie Adam și mama ei s-au enervat și au ieșit scântei între cele două concurente | Antena 1

Cea de-a doua zi din etapa a treia de la emisiunea America Express a fost una destul de dificilă pentru concurenți. Dacă Bie Adam s-a certat cu mama ei, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au avut parte de un accident neplăcut.

Bie Adam și mama ei s-au certat la America Express. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost implicați într-un accident, în ediția 10 din data de 30 de ianuarie 2023

Dacă unii dintre concurenți au avut noroc și s-au descurcat destul de bine la autostop, găsind astfel rapid mașini care să îi ducă la punctul de întâlnire cu Irina Fodor, nu același lucru s-ar putea spune și despre Bie Adam și mama ei. Ooboseala, stresul și anumite probleme de comunicare au dat naștere unor mici certuri de moment. Între cele două au ieșit scântei și nu a durat mult până la un schimb de replici acide.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a clacat și a cerut intervenția medicului. Ce a pățit

În timp ce tânăra încerca să ofere detalii unor trecători, mama ei a intervenit și se pare că acest lucru a enervat-o pe fiica ei.

„Eu încercam să înțeleg ce zic ei și ea, în același timp, îmi zicea o chestie pe care eu am spus-o deja și m-am enervat atunci”, a explicat concurenta la testimonial, în ediția 10 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Între Bie Adam și mama ei a luat naștere un schimb acid de replici.

„Nu te mai întreb nimic, că te deranjează orice pe tine!”, a zis mama, nervoasă.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Antonescu, după ce a lipsit de la America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu frumoasa vedetă

„Tu ești cea deranjată! Mi se pare că tu ești cea deranjată”, a fost replica dată de Bie.

„Îți place numai să îmi faci observații! Îți place să faci circ!”, i-a răspuns mamam.

„Chiar n-am chef!”, a spus la final Bie, în ediția 10 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Între timp, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au urcat în mașina unui șofer și au pornit la drum. Nu a durat mult și aceștia au realizat că găina din mașină urmează să fie sacrificată în cadrul unui ritual, posibil de magie neagră. La un moment dat, șoferul a făcut un accident.

„A pocnit mașina!”, au zis cei doi concurenți de la America Express, care au fost mai mult decât uimiți de cât de calm a fost omul, după tot acest incident neplăcut.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Antonescu și Andreea Bălan, uimite de gestul unui șofer. Ce a făcut omul... America Express, 30 ianuarie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Ce s-a întâmplat cu Bruja și Pufeh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x