Antena Căutare

America Express, 4 decembrie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Prima echipă care are biletele asigurate spre Argentina

Echipele sunt așteptate de către Irina Fodor la Montañita, un orășel de pe coasta vestică extrem de căutat pentru plajele sale frumoase, cu valuri impresionante, care atrag iubitorii de surf, dar și turiștii amatori de seri colorate cu muzică și mâncăruri tradiționale…și mult pește! Aici, în Montañita, echipele au aflat cine a câștigat imunitatea mult dorită și care este prima echipă care și-a câștigat locul pentru a continua aventura în Argentina. America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 30 din 4 decembrie 2023.

colaj foto concurentii america express sezonul 6 la careu 4 decembrie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat imunitatea mare în ultiuma etapă din Ecuador la America Express, sezonul 6 ediția 30 din 4 decembrie 2023 | Antena 1

După un lung parcurs care a început în mărețul oraș Medellin, concurenții s-au găsit în Montañita, pregătiți să tragă tare pentru a se menține în frunte și a câștiga două bilete directe către următoarea destinație. După proba de astăzi, se poate câștiga o importantă imunitate, care vine la pachet cu două bilete directe către Argentina.

Mai mult ca oricând, aventurierii de pe Drumul Soarelui trebuie să tragă din greu, pentru a se ține pe val și pentru a fi în frunte, cu toate pânzele sus, la America Express! După ce au coborât din mașini, echipele au fugit într-un suflet către Irina Fodor, gazda lor și purtătoarea veștilor importante, ridicându-se praful în urma lor pe străzile colorate. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Cine a câștigat imunitatea și primele bilete către Argentina, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 4 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Montañita a oferit un cadru pitoresc pentru acest moment crucial al competiției. Cu dorința de a continua aventura spre Argentina, concurenții de pe Drumul Soarelui au dat tot ce aveau mai bun pentru a se menține în frunte și a câștiga aceste prețioase bilete către următoarea etapă a competiției.

De la momentul sosirii la Irina Fodor, până la aflarea veștilor a mai durat puțin și s-a schimbat și peisajul. Din dorința de a lăsa echipele să își tragă sufletul, Irina Fodor le-a acordat un timp de răzag, ca mai apoi să îi adune la careu pe plajă, aproape de oceanul Pacific.

Nu înainte însă ca invitatei speciale să-i fie apreciat efortul depus. Irina Fodor: „Anamaria ai rezista într-una dintre cele mai grele zile din această cursă, din America Express! Felicitări!”

Romică Țociu: „Ana este o femeie puternică, mișto, stăpână pe ea!”

Anamaria Prodan: „Mă rog doar pentru băieți să câștige această imunitate, să doarmă într-un pat curat și să facă un duș într-o baie curată și îmi doresc pentru băieți să ajungă în Argentina!”

Irina Fodor trece la cea mai importantă veste a zilei: „Dragii mei, ați ajuns într-o anumită ordine la mine. Unii dintre voi au avut niște carduri cu minute. Altele mai multe, altele mai puține. Aceste minute ar fi trebuit scăzute din timpul în care ați ajuns la mine, iar aceste minute au dat unora un avantaj, iar celor care nu le-au avut... un dezavantaj! Unii au avut minute multe, dar nu au schimbat cu nimic clasamentul! Romică, nu ți-au folosit la nimic acele minute... pentru că ai ajuns primul la mine oricum! Sunteți imuni, dragii mei, Romică și Cătălin! Aveți imunitatea mare și plecați în Argentina!”

Vestea că echipa Romică și Cătălin Țociu a câștigat imunitatea mare și biletele spre Argentina a fost o veste uluitoare pentru ei și i-a adus Anamariei Prodan satisfacție pe deplin pentru implicare avută: „Echipa din care am făcut și eu parte trebuie să câștige! Zic echipa mea, căci am trăit momentele astea cu ei cum lumea nu poate să înțeleagă!”, spune impresara.

„Anamaria a fost un adevărat înger pentru noi doi și un adevărat motor”, au spus Romică Țociu și Cătălin Țociu.

Vestea i-a întristat pe ceilalți concurenți, care au luptat și ei acerb pentru această miză uriașă: „Este frustrant să știi că ai fost aproape toată cursa pe primul loc și doar la sfârșit ți-a luat-o o echipă în față!”, spune Alexia Eram.

Cătălin Țociu: „Ei au avut imunitatea în mână aproape toată ziua!” Tatăl său îl completează: „Ideea e că le-am suflat imunitatea”, încheie Romică Țociu.

Irina Fodor a continuat: „După cum v-am spus, cardurile cu minute pe care le-ați mai obținut la misiuni n-au folosit la mare lucru, în sensul că nu au schimbat acest clasament. După Romică au ajuns Alexia și Aris, apoi Giulia și Vlad, Iulia și Mike, Laura și Sânziana și Ada cu Tony.”

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, 4 decembrie 2023. Anamaria Prodan a convins oamenii să cumpere ceviche. Strategie de succes pentru echi... Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express. Diseară, concurenții se lasă duși de val...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x