Antena Căutare

America Express, 5 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, de la bucătărie la construcții. Ipostaza rară în care nu a mai fost văzut

Cocurenții au fost puși la treabă pentru a da jos dulciurile mâncare la probele anterioare. Vezi cum s-au descurcat la împins mașini sau la făcut exerciții de gimnastică echipele aflate în cursă în ultima etapă din Mexic.

colaj foto catalin scarlatescu si doina teodoru la america express 5 februarie 2023 Galerie
Cătălin Scărlătescu a cărat nisip cu roaba la America Express ediția 13 din 5 februarie 2023 | Antena 1

După ce au devorat dulciurile, următorare probe la care au fost supuși concurenții au fost menite să ardă caloriile prăjiturilor mâncate. Aceștia au primit un ceas care monitorizează caloriile și au fost nevoiți să ardă cel puțin 500 kcal ajutându-i pe localnici cu diverse munci.

Fie că au avut de împins o mașină 100 de metri, de schimbeat o roată, de măturat, de spălat podele, de lucrat în construcții sau de făcut 30 de genuflexiuni, alături de alți cinci oameni, ei nu au avut o misiune ușoară. Iată cum s-au descurcat!

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Concurenții au fost puși la treabă pentru a arde calorii la America Express ediția 13 din 5 februarie 2023. Cum a fost surprins Cătălin Scărlătescu

„Era un circ de nedescris”, a spus Bordea când i-a văzut pe Ovidiu și Joaquin împingând o mașină și pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu dând cu mătura într-un magazin.

Ulterior și cei doi au convins un taximetrist să îi lase să împingă mașina, doar că totul s-a întâmplat la vale. La un moment dat, Bordea nu a mai putut să țină pasul, dar copechipierul lui nu s-a dezlipit de mașină, deși prinsese viteză.

„Puteai să mori! Eu nu am putut să țin pasul. Nu ești sănătos la cap. Tu tre sa mergi la un psiholog”, a mai adăugat comediantul.

Și Cătălin Scărlătescu a ajuns într-o ipostază greu de imaginat. De la bucătărie, chef-ul a ajuns pe șantier, unde i-a ajutat pe muncitori să mute nisipul cu roaba. El nu a stat prea mult pe gânduri și a început să facă misiunea, în alergare.

„N-am cărat cu roaba în viața mea. Când eram mic am mai cărat”, a mărturisit Scărlătescu.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Ce au dezvăluit Puya și Melinda despre relația lor la America Express. Ce diferență de vârstă este între cei doi

În același timp, aflați în mașină, Puya și Melinda au purtat o discuție amuzantă despre diferența de vârstă dintre ei. După de aceasta a remarcat o doamnă frumoasă pe stradă, soțul ei a adăugat:

„Cam așa se întâmplă în viață. Astea frumoase sunt cu bătrânei. Acum asta nu știu dacă înseamnă că te-am făcut frumoasă, sau pe mine bătrân, dar asta e

„Păi tu deja ai o vârstă. Sunt mai mică decât tine cu 10 ani”, a mai spus aceasta.

„Nu cred că poți să mă încadrezi la bătrânei. Bine...nici puștan”, a mai glumit Puya.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Puya și Melinda, uimiți de gestul unui șofer. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 5 februarie 2023. Puya și Melinda, ceartă aprinsă în plină stradă. Ce a deranjat-o pe soția artistului... America Express, 5 februarie 2023. Ce echipă a câștigat prima amuletă din ultima etapă din Mexic. Ce joker au extras înv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x