Antena Căutare

America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Proba cu electroșocuri din ediția 6, difuzată pe 24 ianuarie 2023, a adus tensiunu și în interiorul echipelor. Concurenții nu și-au mai putut stăpâni nervii și au răbufnit în plină stradă, aruncându-și cuvinte grele.

colaj foto jean si dinu certandu-se la america express 24 ianuarie 2023 Galerie
Jean Gavril și Dinu s-au certat în plină stradă la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023 | Antena 1

Jocul „Toques” a ridicat tensiunea, la figurat, dar și la propriu, între membri echipelor. În timp ce o parte din concurenți se aflau deja la autostop sau pe drumul spre imunitate, Bruja și Pufeh și Jean și Dinu abia ajungeau la proba cu electroșocuri. Adrenalina, dar și miza cursei și-au spus cuvântul, iar concurenții au răbufnit.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe au intrat în arenă cu taurul furios: „Era să mor”

Motivul pentru care Jean Gavril s-a supărat pe fratele său la America Express ediția 7 din 24 ianuarie 2023. Ce i-a reproșat

Încă de la primele pișcături, Bruja a început să țipe. „Plec pe jos în România să nu mai văd așa ceva în viața mea!”. În plus, ea a mărturisit că are probleme cu inima și deși i-a rugat pe medicii care îi însoțeau să îi ia tensiunea, a fost nevoită să ducă la bun sfârșit proba pentru că starea ei de sănătate a fost în regulă.

„Mi s-a blocat creierul și mă pierdeam în zare”, a adăugat aceasta, chiar înainte ca Pufeh să aleagă sticla cu mesajul de care aveau nevoie.

În același timp, în echipa Jean și Dinu situația nu era prea roz. După ce au făcut mai multe pedepse, artistul a răbufnit la adresa fratelui său care îl provoca pe bărbat să mărească intensitatea electroșocurilor.

„Asta îi zicea să dea mai tare, mie deja mi se încleștase mână, îmi venea să-l pocnesc”, a spus Jean. „Trebuia doar să ducem proba la capăt, dar tu ai vrut să fim zmei”. Ulterior, ambii frații și-au ieșit din fire și au început să își arunce cuvinte grele unul celuilalt, în plină stradă.

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Echipele, primele neînțelegeri în cursa pentru imunitate. De ce s-au certat concurenții

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții și-au demonstrat curajul la aparatul cu electroșocuri. Cum s-au descurcat... America Express, 24 ianuarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate din etapa 2 pe Drumul Aurului. Cui i-a dedicat echip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x