Antena Căutare

America Express, 5 martie 2023. Irina Fodor, anunț „neplăcut” despre imunitate. Concurenții au fost legați cu cătușe

Regulile se schimbă la America Express. Irina Fodor a anunțat în ediția difuzată pe 5 martie 2023 că în a doua etapă din Columbia concurenții vor avea parte de o singură imunitate. Veștile „neplăcute” nu s-au oprit aici.

Colaj cu Irina Fodor și concurenții America Express alături de polițiști Galerie
Irina Fodor a dat vești „neplăcute” în ediția de America Express de pe 5 martie 2023 | Antena 1

Cele 5 echipe rămase în competiția America Express s-au aflat în careu în fața Irinei Fodor când aceasta a făcut un annț surprinzător. Pentru că se află într-un stadiu avansat pe Drumul Aurului concurenții vor avea parte de o singură imunitate în această etapă. Mai mult, prezentatoarea America Express a anunțat că este vorba despre ultima imunitate din acest sezon.

Citește și: America Express, 5 martie 2023. Concurenții au primit viermi la micul dejun. O echipă a refuzat proba și a fost penalizată

Regulile se schimbă la America Express. Ce a anunțat Irina Fodor despre imunitate: „Vreau să vă spun ceva neplăcut”

„Nu vreau să vă întrerup veselia. Vreau să vă spun ceva neplăcut și poate șocant. În acestă etapă nu mai există decât o singură imunitate. Care este și ultima din acest sezon”, a anunțat Irina Fodor.

„Asta te incită și te provoacă în același timp”, a descris Andreea Antonescu vestea primită.

Ulterior, Bordea și Cortea au extras un joker mult râvnit, pentru că ei au fost cei care au câștigat jocul de amuletă: „Poți folosi mașina de producție până la următoarea locație”, este avantajul pe care l-au primit cei doi concurenți.

„Doamne ferește! Zici că a venit Moș Crăciun. Pentru noi ăsta e cel mai tare joker momentan pentru că economisești o grămadă de timp”, a spus Cătălin Bordea.

La scurt timp după anunțul despre imunitate, în careu și-a făcut apariția Poliția cu cătușe.

Citește și: Problemele pe care le-au întâmpinat concurenții și echipa de producție în America Express. Au avut multe de înfruntat

Poliția a „descins” la careu! Cum a reacționat Puya când s-a văzut cu cătușele la mâini la America Express

„Cursa pentru imunitate va fi inspirată din istoria și cultura bogată a celor din Santander. Ei sunt cei care au spus în fața jugul spaniol <<Ce-i de ajuns e de ajuns>> și au înființat primele armate revoluționare”, le-a povestit Irina Fodor concurenților, pentru a explica ce avea să se întâmple.

Prezentatoarea America Express i-a chemat în careu pe polițiștii care i-au legat pe concurenți cu cătușe, doi câte doi. Printre cei mai speriați de cătușe a fost Puya.

„Puya s-a panicat instantaneu”, a spus Cătălin Bordea.

„Amintiri din copilărie. Eu cu cătușele astea… nu știu… Cine le-a mai avut pe mâini știe ce înseamnă. Nu le suport pe mână”, a povestit artistul, vizibil deranjat de situație.

Prezentatoarea America Express i-a anunțat pe concurenți că trebuie să găsească o cheie pentru a desface cătușele, însă până acolo trebuie să petreacă o noapte încătușați.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 5 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă din ediția 29 de pe Drumul Aurului: „A fost la limită”... America Express, 5 martie 2023. Cătușele i-au pus în încurcătură pe concurenți la cazare: „N-am crezut că o să dormim de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x