Antena Căutare

America Express, 6 februarie 2023. Concurenții au primit un calup de gheață. Cum au reacționat când l-au văzut: „Un mastodont”

Cele 7 echipe rămase în concurs au aflat care este prima lor misiune și au fost extrem de surprinși. Concurenților nu le-a venit să creadă ce au de făcut când au citit mesajul de la Irina Fodor și au început să își gândească straregiile

colaj foto concurentii america express 6 februarie 2023 Galerie
Cele 7 echipe de la America Express au aflat că trebuie să care după ei un cub de gheață în ediția 14 din 6 februarie 2023 | Antena 1

America Express continuă cu o provacare care le testează celor 7 echipe limitele, în primul rând fizice, dar și mentale. În lupta pentru prima imunitate din cea de-a patra etapă de pe Drumul Aurului, concurenții au ajuns la o Fabrică de gheață și au fost extrem de surprinți de misiune.

Pentru a câștiga imunitatea, ei au aflat că vor avea de transportat un cub mare de gheață în următorul oraș, aflat la 300 de kilometri distanță. „Trebuie să faceți tot ce puteți ca să nu se topească pentru că această cursă nu e doar despre rapiditate, dar va conta si cantitatea de gheață rămasă”, le-a dezvăluit Irina Fodor.

Mai mult, concurenții au fost nevoiți să își găsească și cazare, luând cubul de gheață cu ei.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Ce echipă a câștigat prima amuletă din ultima etapă din Mexic. Ce joker au extras învingătorii

Concurenții au aflat că trebuie să care un cub imens de gheață pe tot parcursul cursei la America Express ediția 14 din 6 februarie 2023. Cum au reacționat

„Cum adică la plajă? Ce e asta, Olaf în vacanța de vară? Doamne ferește! Era un ghețar, avea o tonă”, a spus indignată Bie când a aflat care e prima lor misiune.

„Bucata de gheață era, de fapt, un mastodont. Era o bucată imensă cu care nu știam ce să facem”. Noi doi cărând un sac prin Mexic nu e chiar o imagine care să deschidă multe uși, a adăugat și Ovidiu.

„Primiți heleșteul? Cam așa o să fim noi! 300 de kilometri?!”, a fost reacția lui Bordea după ce a citit misiunea. De asemenea, cei doi au apelat la Jocke-ul câștigat în seara anterioară care le oferă cazare. „Un hotel cu frigider, vă rugăm!”, a spus Cortea.

De asemenea, sacul cu gheață a făcut și prima „victimă”. În timp ce încerca să îl pună pe umăr, Puya s-a lovit cu putere în cap. „Un ditamai șifonierul de gheață cu care trebuie să îți mai cauți și cazare”, a spuns acesta.

Citește și: America Express, 5 februarie 2023. Puya și Melinda, ceartă aprinsă în plină stradă. Ce a deranjat-o pe soția artistului

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Luptă epuizantă la America Express pentru biletul de Guatemala: concurenții cară blocuri uriașe de gheață în arșița Mexi... America Express, 6 februarie 2023. Ce li s-a întâmplat concurenților la cazare. Jean și Dinu au fost urmăriți pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x