Antena Căutare

America Express, 7 februarie 2023. Concurenții au avut parte de peripeții la cazare. Unde au dormit Puya și Melinda

În timp ce echipele care s-au calificat la jocul pentru amuletă au avut cazare asigurată, ceilalți concurenți au fost nevoiți să își găsească un adăpost. Chiar și așa, mulțit dintre ei s-au bucurat de experiențe inedite la cazare și au cunoscut oameni cu adevărat surprinzători.

Colaj cu Puya, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan Galerie
Puya și Melinda au fost cazați în casa unor „vrăjitori”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, peripeții la cazare, în ediția de pe 7 februarie 2023 de America Express | Antena 1

Restul echipelor care nu s-au calificat la jocul pentru amuletă au fost nevoite să își caute cazare. După o zi extrem de lungă, în care cursa s-a întins până târziu în noapte, unii concurenții au avut parte de o adevărată provocare în a găsi un acoperiș deasupra capului, iar alții au ajuns în locuri la care nu s-ar fi gândit vreodată.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 1 februarie 2023. Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au trecut printr-o situație neașteptată. Ce au pățit

Puya și Melinda au fost cazați în casa unor „vrăjitori” la America Express ediția 15 din 7 februarie 2023

Primele care au avut parte de o întâmpinare cu totul surprinzătoare au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cele două au sunat la ușa unui bărbat care le-a deschis deși era în pielea goală.

„Deschide un domn jumătate gol. Sau poate că era gol pușcă, dar stătea după ușă. Jumătatea pe care el a arătat-o era goală. Și gâfăia”, au povestit artistele. Cu toate acestea, ele s-au gândit că poate l-au întrerupt ce acesta și au plecat rapid în căutarea unei alte case.

Și celelalte echipe au întâmpinat probleme la cazare, după o zi extrem de lungă. Bordea și Cortea au povestit că, de asemenea, au primit refuzuri pe bandă rulantă pe motiv că nu au loc.

Cu toate acestea, cei care s-au calificat la jocul de amuletă au avut cazarea asigurată. Dar acest lucru nu înseamnă că nu au avut parte de surprize. Într-o astfel de situația s-au aflat Puya și Melinda care au fost cazați în casa unor „vrăjitori” care au dus tradiția din tată în fiu.

„Totul a început de la tata. De mic vedea altfel lucrurile. Diviniza anumite lucruri. E ca atunci când simți că urmează să se întâmple ceva și chiar se întâmplă. Face asta de 42-43 de ani”, le-a dezvăluit tânărul care i-a găzduit.

„Munca mea se bazează pe magie albă. Ritualuri cu sfinți, cu Dumnezeu, cu toți”, a mai spus el.

„Deși îș cheamă Angel, avea aici (n.r. pe mână) o pentagramă și cruci întoarse. I-am zis că îl avea tatuat pe Lucifer și a zis că el lucrează cu Lucifer. Am scos și eu crucea de la Biserică și am zis dă-te mai încolo. Nu păre băiat rău, dar avea gândurile încurcare”, a adăugat și Puya.

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Ce făceau Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timp ce colegii lor erau în cursă. Ce au decis

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 7 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre greșelile din trecutul său. Ce i-a mărturisit ... America Express, 7 februarie 2023. Cine a câștigat a doua amuletă din cea de-a patra etapă. Ce au avut de făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x