Antena Căutare

America Express, 7 februarie 2023. Cum a reacționat Puya, după ce a emoționat până la lacrimi o femeie. „Ne dați plicul?”

În continuarea cursei, concurenții fost nevoiți din nou să se miște repede. Echipele au avut de îndeplinit mai multe ultime dorințe puțin bizare dintr-un testament și au fost nevoite să se grăbească pentru că la final îi aștaptă Irina Fodor cu imunitatea.

colaj foto puya si melinda la america express 7 februarie 2023 Galerie
Puya și Melinda au emoționat-o pe o femeie cu cadoul lor la America Express ediția 15 din 7 decembrie 2023 | Antena 1

În lupta pentru cea de-a doua imunitate din ultima etapă din Mexic, concurenții au ajuns la Acayucan. Acolo ei au avut de găsit o anume adresă, unde se afla casa cuiva decedat, ce a lăsat în urmă un testament. Misiunea lor a fost să îndeplinească toate dorințele celei care s-a stins și nu a fost deloc ușor.

Fie că au avut de căutat diverse obiecte prin casă sau în afara acesteia, echipele au dat tot ce au avut mai bun într-o cursă contracronometru la finalul căreia îi așteaptă cel mai râvnit premiu de pe Drumul Aurului.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre greșelile din trecutul său. Ce i-a mărturisit Bie mamei

Puya și Melinda au emoționat până la lacrimi o femeie la America Express ediția 15 din 7 februarie 2023. Ce au pățit Bie Adam și mama ei

Puya și Melinda au ajuns cu un cadou la casa undei doamne, unde au avut de ascultat și o melodie. Încă de la primele acorduri ale piesei, aceasta s-a emoționat și i-a îmbrățișat pe cei doi.

„A fost foarte impresionată de melodie, a început să plângă”, a povestit artistul. Deși aceasta a fost mișcată profund de gestul lor și chiar s-a așezat pe un balansoar pentru a se bucura din plin de versuri, concurenții nu știau ce să mai facă să primească plicul mai repede.

Dar în scurt timp și-au dat seama de ce nu primesc plicul - ei mai aveau de scos câteva canapele din casă pentru a duce la final misiune.

Și Bie Adam și mama ei au avut parte de o experiență bizară. După ce au refuzat să ceară înformații de la o casă unde erau două femei care țineau cocoșei în casă, au ajuns la locul unde aveau de gătit quesadilla.

„Eu nu mai întreb aici. Se uitau la mine de parcă eu aveam cocoșei în casă. Erau așa: mama, asta sigur are cocoși acasă”, a povestit vlogerița.

În același timp, Scărlătescu a dat la cazma săpând după niște mini coșciuge pe care să le ducă la o altă adresă, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns la adresa de unde au ridicat mai multe obiecte.

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Ce făceau Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timp ce colegii lor erau în cursă. Ce au decis

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 7 februarie 2023. Cine a câștigat a doua amuletă din cea de-a patra etapă. Ce au avut de făcut... America Express, 7 februarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate din ultima etapă din Mexic. Ei au primit biletul de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x