Antena Căutare

America Express, 7 martie 2023. Puya și Melinda au refuzat cazarea oferită de Irina Fodor. Care a fost motivul

Înainte de a afla de la Irina Fodor că au cazare asigurată, Puya și Melinda au stabilit deja că vor merge în casa unui bărbat care i-a ajutat pe traseu. Ce doi concurenți de la America Express nu s-au dezis de planul lor.  

Colaj cu Puya și Melinda în noapte Galerie
Puya și Melinda nu se așteptau să se califice la jocul de amuletă din ediția 31 de America Express, așa că și-au aranajt un loc de cazare | Antena 1

Deși ar fi avut cazare asigurată prin prisma calificării lor la jocul de amuletă din ediția 31 de America Express, Puya și Melinda au decis să meargă altături de localnicul care le-a promis găzduire, bărbatul fiind foarte încântat de ideea de a-i ajuta.

„Am zis să mergem cu Gabriel, totuși, să nu mergem la cazare. Era entuziasmat că participă la emisiune, că ne ajută ”, a explicat Puya decizia de a refuza cazarea din oficiu.

„Eram siguri că nu ne calificăm la joc, el ne aștepta și am zis că dacă tot am vorbit cu omul să mergem la el”, a povestit Melinda.

Citește și: America Express, 6 martie 2023. Concurenții au fost supuși la testul fricii de necunoscut. Cum au făcut față metodelor de speriat

Puya și Melinda au refuzat cazarea oferită de Irina Fodor, deși s-a calificat la jocul pentru amuletă . Unde au dormit concurenții de la America Express

Astfel, Puya și Melinda au înregistrat o premieră în acest sezon de America Express, refuzând cazarea de la Irina Fodor.

Singurii nevoiți să caute cazare au fost Jean Gavril și Dinu. Frații au avut noroc de data aceasta și au găsit rapid o familie amabilă: „Am simțit din prima că o să ne primească. Am găsit o casă bună”.

La cazările asigurate prin prisma calificării la jocul de amuletă Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au dormit pe o saltea, în timp ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut un pat foarte mic.

„O să dormim pe jos. O să-mi aduc aminte de studenție”, a spus Doina Teodoru.

Melinda și Puya s-au bucurat pentru că au avut parte de un dormitor foarte curat.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dormit la hotel, pentru că ele au fost cele care au obținut ultima imunitate din acest sezon de America Express.

Echipele calificate la jocul de amuletă din ediția de America Express difuzată pe 7 martie 2023 sunt: Puya și Melinda Bordea și Cortea, Doina și Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Ce a transmis Puya pe rețelele sociale, după ce a fost încătușat la America Express: „Mortal!”. Cum au reacționat fanii... America Express, 7 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, nevoit să coboare în rapel o stâncă foarte abruptă: „Nu se poate aș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x