Antena Căutare

America Express, 6 martie 2023. Concurenții au fost supuși la testul fricii de necunoscut. Cum au făcut față metodelor de speriat

Concurenții de la America Express au primit o probă care să le testeze frica de necunoscut în ediția difuzată pe 6 martie 2023 de pe Drumul Aurului.

Colaj cu Irina Fodor și concurenții America Express Galerie
Concurenților de la America Express li s-a măsurat pulsul pe parcursul testului fricii de necunoscut | Antena 1

Concurenții America Express au pornit în cursa pentru ultima imunitate din acest sezon legați cu cătușe doi câte doi. Cele 5 echipe rămase în competiție au plecat în căutarea cheii eliberatoare și au ajuns în Barichara, orașul columbian cu străzi înguste și colorate care a inspirat filmul de animație „Encanto”. După ce au râșnit, servit și transportat celebra cafea columbiană, echipele au ajuns la Irina Fodor și au aflat că imunitatea a fost câștigată de Andreea Antonescu și de Andreea Bălan.

Ulterior, concurenții au avut parte de testul fricilor unde câte un concurent din cele 4 echipe rămase (pentru că echipa Andre a plecat la hotel) a fost prins de un scaun și speriat prin diverse mijloace.

Concurenții America Express au fost supuși la testul fricii de necunoscut. Cum a reacționat Melinda când a văzut că este legată de scaun: „Ne poate omorî?”

În timp ce Melinda, Doina Teodoru, Jean Gavril și Cătălin Bordea se aflau legați de scaune, pulsul lor le era măsurat. În funcție de pulsul crescut pe parcursul testului s-a stabilit ordinea de plecare în cursa pentru amuletă.

Citește și: America Express, 5 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă din ediția 29 de pe Drumul Aurului: „A fost la limită”

Melinda s-a speriat numai de vestea că trebuie să stea legată de scaun: „Ne poate omorî?”, a întrebat soția lui Puya, vizibil agitată. Cătălin Scărlătescu a atins-o cu o pană față pe Melinda, iar aceasta, neștiind ce o atinge, a sărit de pe scaun.

„E o senzație ciudată pentru că nu ai voie să te uiți în spate”, a explicat Jean Gavril.

Melinda s-a speriat foarte tare și a sărit de pe scaun la fiecare încercare: pupicul unei fetițe, gâdilatul cu pana, zgomotul balonului spart și găina aruncată în brațe. Soția lui Puya nu a mai dorit să rămână pe scaun pentru următoarele încercări: „În momentele alea aveam impresia că fac infarct” a explicat Melinda.

Cătălin Bordea, luat prin surprindere la proba care le-a testat calmul la America Express

Doina Teodoru, Jean Gavril și Cătălin Bordea au primit și râme, dar și gândaci de bucătărie:

„N-am simțit nimic. Am văzut doar cum cad încet doi dinozauri de gândaci pe mine. A fost singurul moment în care mi-a venit să fug”, a descris Cătălin Bordea momentul în care doi gândaci se plimbau pe trupul său.

Imediat cum s-a terminat proba, Cătălin Bordea s-a scuturat pentru a scăpa de gândaci și a început să-i calce.

„I-am văzut și am închis ochii”, a spus Doina Teodoru.

Inima Doinei Teodoru a bătut cu 113 bătăi pe minut, la Jean Gavril a bătut cu 120 de bătăi pe minut și la Cătălin Bordea a bătut cu 80 de bătăi pe minut.

„Frate, ai inimă? Ești viu? Nu te mișcă nimic!”, i-a spus Nelu Cortea colegului său, imediat cum a aflat că a rezistat cel mai bine testului fricii de necunoscut.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 6 martie 2023. Ce echipă a obținut ultima imunitate din acest sezon: „Ne-am dorit atât de tare!”... America Express, 6 martie 2023. Irina Fodor a anunțat cele trei echipe care s-au calificat la jocul pentru amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x