Antena Căutare

America Express, 8 februarie 2023. Ovidiu Buta și-a sărbătorit ziua de naștere la cazare. Ce cadou i-au făcut Bordea și Cortea

Ambele echipe cu imunitate s-au întâlnit la cazare, iar momentul a coincis chiar cu ziua de naștere a lui Ovidiu Buta. În acest, context Cătălin Bordea și Nelu Cortea au improvizat un cadou inedit pentru adversaul lor.

Colaj cu Ovidiu Joaquin, Bordea și Cortea Galerie
Ovidiu Buta și-a sărbătorit ziua alături de Joaquin, Bordea și Cortea la America Express, 8 februarie 2023 | Antena 1

Ovidiu și Joaqion, prima echipă care a obținut imunitate, s-a bucurat mai mult timp de avantajele acesteia. Ziua următoare li s-au alăturat și Bordea și Cortea la cazare și în timp ce restul colegilor căutat un loc de dormit din ușă în ușă, cei patru au sărbătorit ziua de naștere a lui Ovidiu.

Cea de-a doua echipă imună nu putea să trecă cu vederea acest moment și deși nu aveau prea multe lucruri la îndemână, concurenții au improvizat un cadou inedit. Bortea și Cortea s-au folosit de diverse obiecte abținute pe parcusul probelor, iar sărbătoritul a fost extrem de impresionat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Ce făceau Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timp ce colegii lor erau în cursă. Ce au decis

Ce cadou inedit i-au oferit Bordea și Cortea lui Ovidiu Buta la cazare, la America Express ediția 16 din 8 februarie 2023. Cum a reacționat acesta

„Problema mare era că noi nu avem bani, nu avem telefon, nu avem nimic”, a spus Cortea.

„Putem să îi dăm păpușa aia pentru că nu am dat-o, deși aș păstra-o eu să o pun în bibliotecă. Ba nu, i-o dăm”, a venit cu soluți Bordea

Așadar, concurenții care au obținut cea de-a doua imunitate din ultima etapă din Mexic, au reciclat mai multe obiecte pe care nu le-au folosit la misiunile anterioare. Ei i-au dăruit lui Ovidiu carte de poezii pe care o aveau de la proba cu testamentul și păpușa primită chiar de la el, pentru a face troc în timpul probei, dar și sticla de vin de la imunitate.

„Au reciclat ceva de la probe. A fost foarte drăguț”, a mărturisit și Ovidiu, după ce a primit cadourile.

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Cum a reacționat Puya, după ce a emoționat până la lacrimi o femeie. „Ne dați plicul?”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, din nou lider de piață. Concurenții au parte de cele mai picante probe la cursa pentru ultima șansă... America Express, 8 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, îndemnați să se căsătorească. Cum au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x