Antena Căutare

America Express, 8 martie 2023. Puya, la un pas de a fi jefuit în timpul cursei pentru ultima șansă: „Te-a lovit?”

În cursa pentru ultima șansă de la America Express Puya și Melinda au avut parte de un moment neplăcut, când artistul fost la un pas să fie jefuit în plină stradă.

Colaj cu Puya și Melinda, la autostop Galerie
Puy a povestit că un bărbat pe scuter a încercat să-i fure lanțul de la gât, în cursa pentru ultima șansă de la America Express, ediția 32 | Antena 1

În timp ce Puya și Melinda se aflau la autostop, un bărbat pe scuter l-a atins cu putere pe umăr pe artist. Puya și-a dat sema că bărbatul a intenționat să-i smulgă lanuțul de aur de la gât.

„Te-a atins?”, l-a întrebat Melinda pe Puya.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Puya și Melinda, gest emoționant pentru doi tineri din Venezuela care s-au ascuns de polițiști

Cum a reacționat Puya când un bărbat a încercat să-i fure lanțul de aur de la gât, în cursa pentru ultima șansă de la America Express

„Da, a vrut să-mi ia lanțul”, a răspuns artistul care a precizat că a fost o chestiue de noroc, pentru că dacă bărbatul atingea lanțul ar fi putut să-l smulgă imediat, fiind în viteză.

„Mi-a dat o palmă pe umăr. Mi-am dat seama că a vrut să-mi fure lanțul de la gât, că nu-și dă nimeni o palmă, nu te bate pe umăt. Eram la jumătatea trotuarului. A făcut un efort foarte mare, a întins mâna după mine”, a explicat Puya.

„Te-a lovit?”, a mai întrebat Melinda, vizibil speriată.

„Nu, dar stai așa! Scoate lanțul că rămân fără el. Bagă-l în buzunar și apoi mergem la autostop”, a spus artistul care și dat jos bijuteria pentru a continua cursa.

Puya a avut un mesaj pentru bărbatul de pe scuter care a încercat să-l jefuiască pe străzile columbiene: „Nu a fost ziua ta norocoasă, prietene!”

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Concurenții s-au „izbit ca insectele” la proba cu tiroliana. Ce a făcut Melinda: „Frână! Frână!”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 8 martie 2023. Concurenții au ajuns actori de „fotonovele”. Cum au jucat scenele pasionale... America Express, 8 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Puya și Melinda părăsesc competiția de pe Drumul Aurului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x