Antena Căutare

America Express, lider de piață cu ediția în care s-au schimbat echipele! Urmează ”nunți” în lanț pe Drumul aurului

Schimbări spectaculoase, aseară, la America Express: în prima etapă din Columbia, concurenții și-au schimbat coechipierii, formând noi perechi, într-o ediție savuroasă a reality show-ului care a dominat concurența în topul audiențelor.

colaj foto concurenti america express Galerie
America Express, lider de piață cu ediția în care s-au schimbat echipele! Urmează ”nunți” în lanț pe Drumul aurului | Antena 1

Întrecerea de pe Drumul aurului a fost urmărită aseară, în minutul de aur 20:47, de aproape 1,9 milioane de telespectatori. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:00-23:39, ediția America Express de ieri seară a fost prima opțiune a telespectatorilor pe toate segmentele de public.

America Express, lider de piață cu ediția în care s-au schimbat echipele

Astfel, cel mai dur reality show din România a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 9.8 puncte de rating și o cotă de piață de 28.6%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.5 puncte de rating și 20.7%. Și la nivel național America Express a ocupat primul loc, cu 7.8 puncte de rating și 18.9% cotă de piață.

Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe întregul interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 8.6 puncte de rating și 24.5% cotă de piață. La nivel urban, Antena 1 și-a menținut supremația cu 7.9 puncte de rating și 18.3% cotă de piață. Și la nivelul întregii țări Antena 1 s-a situat pe primul loc, cu 7.7 puncte de rating și 17.2% cotă de piață.

Citește și: America Express, 26 februarie 2023. Concurenții și-au schimbat partenerii. Care sunt noile echipe formate

Urmează ”nunți” în lanț pe Drumul aurului: cele 6 perechi noi se căsătoresc în Columbia, la America Express

Prima etapă din Columbia a reality show-ului America Express a fost începută cu dreptul de frații Gavril, care au câștigat jocul de amuletă și Joker, o victorie îndelung așteptată. Partea a doua a ediției a venit cu o răsturnare de situație care a condimentat competiția: concurenții și-au schimbat partenerii! Astfel, noile echipe dezvăluite în ediția de aseară a reality show-ului sunt: Jean Gavril și Andreea Bălan, Dinu Gavril și Bie, Andreea Antonescu și Puya, Melinda și Nelu Cortea, Cătălin Bordea și Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu și Mikey.

În seara aceasta, bat clopote de nuntă la America Express! Urmează nunțile de o zi, misiunile cu care Irina Fodor îi provoacă pe concurenți în numele imunității și pentru care noii parteneri învață să concureze împreună, susținându-se... și la bine, și la rău.

”Astăzi e ziua cea mare: o să vă căsătoriți în Columbia!” este anunțul cu care Irina îi trezește pe concurenți în prima dimineață după schimbarea echipelor. Astfel, prima misiune a noilor perechi este să ajungă la bazilica unde se vor desfășura ”nunțile”. Iar pregătirea ceremoniei devine sarcina principală a fiecărui cuplu, începând cu alegerea rochiei de mireasă, a costumului de mire și a florilor pentru buchet.

Concurenții vor munci până în cele mai mici detalii pentru ca totul să decurgă... ca la carte. ”Îmbrăcați de nuntă, dar cu ghiozdanele în spate, am alergat spre judecător ca să primim următoarea misiune”, povestește Melinda, amuzată, despre unul dintre momentele din competiție în care a primit chiar felicitări pe stradă, de la localnici.

Citește și: America Express, 26 februarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă și ce avantaj a adus Jokerul

Astfel, noile cupluri America Express vor anima orășelul în care au loc ceremoniile. Perechilor nu trebuie să le lipsească nici martorii de la un asemenea eveniment, așadar localnicii vor intra în jocul lor. Echipele amestecate au parte de o zi nebună în regim de ”proaspăt căsătoriți”, una în care provocarea de a concura alături de un nou coechipier se împletește cu umorul situațiilor neașteptate aduse de ”nunțile” pe nepusă masă.

Telespectatorii vor urmări pas cu pas această memorabilă zi festivă și vor descoperi ce deznodământ va avea în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 26 februarie 2023

Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani. Motivul pentru care a recunoscut că a apelat la psiholog... Cum se simte Joaquin Bonilla după accidentarea de la America Express. Fostul concurent le-a dezvăluit totul urmăritorilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x