Antena Căutare

America Express, lider de piață. Urmează momente dramatice pe Drumul aurului. Doina Teodoru: „Am auzit împușcături afară”

Provocare nouă pentru cele 4 echipe rămase în competiția de pe Drumul aurului, lansată de Irina Fodor în ediția de aseară America Express! Concurenții trebuie să adune cât mai multe totemuri de aur, care le pot aduce imunitatea. Tot aseară telespectatorii au urmărit primul joc de amuletă în doar două echipe din acest sezon.

colaj foto cu irina fodor intr-o tinuta verde, bordea si cortea si poza cu scarlatescu si doina teodoru Galerie
Emisiunea America Express de la Antena 1 a fost lider de audiență | Antena 1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, de-o parte, și Andreea Bălan și Andreea Antonescu, de cealaltă parte, s-au înfruntat într-un concurs care a adus victoria primei perechi, într-o ediție America Express lider de audiență. Competiția continuă în această seară cu o cursă cu totul specială, punctată de momente dramatice. ”Am auzit împușcături afară”, a povestit Doina Teodoru despre unul dintre aceste episode.

Emisiunea America Express de la Antena 1 a fost lider de audiență cu ediție de duminică, 12 martie 2023

Debutul etapei semifinale la America Express a fost urmărit aseară, la Antena 1, în minutul de aur 21:50, de peste 1,9 milioane de telespectatori. Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:01 – 23:34, ediția de ieri seară a celui mai spectaculos reality show din România a fost lider de piață pe toate segmentele de public. Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 9.6 puncte de rating și o cotă de piață de 28.7%. La orașe, America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.1 puncte de rating și 20.5% cotă de piață. Și la nivel național America Express a ocupat primul loc, cu 7.7 puncte de rating și 19.1% cotă de piață.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și-au adresat replici dure. Care este motivul

În ediția de aseară America Express, Irina Fodor a dat startul căutării de comori. Concurenții trebuie să adune cât mai multe ”dorados”, totemuri de aur, echipa cu cea mai mare comoară având asigurată intrarea în finală. Jokerul, avantajul introdus în acest sezon, nu și-a pierdut, însă, din însemnătate. De aceea, întrecerea de aseară dintre echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și cea alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu a fost una strânsă. Câștigătorii Bordea și Cortea au obținut amuleta de 1.000 de euro și un Joker cu un avantaj periculos: pot opri pentru 10 minute o echipă întâlnită pe drum în ultima zi a acestei etape.

America Express continuă în această seară cu o cursă cu totul specială: concurenții luptă individual în competiție. ”În următoarele 24 de ore, nu veți concura ca o pereche, ci separat”, a spus Irina Fodor. ”A venit o veste neagră ca furtuna care se întrevedea de departe”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu. Unii dintre ei vor călători, vor face misiuni și vor căuta cazare, în timp ce alții vor juca diverse jocuri, performanțele lor influențând parcursul celorlalți în cursă. Astfel, alegerea rolurilor va fi prima încercare a echipelor: cine pleacă în cursă și cine rămâne? Ce decizii vor lua concurenții și cum se vor descurca individual pe parcursul competiției telespectatorii vor descoperi în ediția America Express de diseară.

Tensiunea va fi dublată și de episoade neașteptate, care vor crea panică. ”În timp ce gazda îmi povestea ceva, am auzit împușcături afară. Așa ceva nu te face deloc să-ți dorești să dormi acolo”, a povestit Doina Teodoru. ”S-au auzit focuri de armă în stradă. A fost scandal și cineva a tras în oameni în fața casei”, a relatat și Cătălin Bordea, despre unul dintre momentele dramatice pe care telespectatorii le vor putea urmări în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 12 martie 2023

Semifinala America Express, 12 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă din etapa 9. Ce echipă a obținut marele ava... Semifinala America Express, 13 martie 2023. Irina Fodor a dat vestea ce i-a amuțit pe concurenți. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x