Antena Căutare

Semifinala America Express, 12 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă din etapa 9. Ce echipă a obținut marele avantaj

În semifinala de la America Express de pe 12 martie 2023 doar două echipe au intrat la jocul de amuletă. Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu și Cătălin Bordea alături de Nicu Cortea s-au luptat pentru marele avantaj al etapei 9 din competiție: Jokerul.

Colaj cu Irina Fodor, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Nelu Cortea și Cătălin Bordea la jocul de amuletă Galerie
În semifinala de la America Express de pe 12 martie 2023 doar două echipe au intrat la jocul de amuletă | Antena 1

Telespectatorii au avut parte în semifinala America Express de pe 12 martie 2023 de o luptă aprigă la jocul de amuletă. De data aceasta, doar două echipe s-au înfruntat pentru a obține Jokerul: Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu și Cătălin Bordea cu Nicu Cortea.

Probele au pus la încercare limitele fizice ale concurenților. Aceștia au avut de îndeplinit misiuni neașteptate pentru a pune mâna pe marele avantaj al etapei 9 de pe Drumul Aurului.

Citește și: America Express, 8 martie 2023. Melinda, mărturisiri despre originile ei. De ce surpriză a avut parte soția lui Puya

Competiția a fost una strânsă, iar echipele au scos la iveală toate strategiile pentru a merge cât mai departe în competiție. Situațiile imprevizibile și accidentările nu au întârziat să apară în ediția de duminică din America Express.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat amuleta din etapa 9 America Express, de pe 12 martie 2023

Jocul de amuletă a avut un final glorios pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi au câștigat marele avantaj al ediției 33 din America Express. Aceștia s-au descurcat de minune în timpul probelor și au fost mai rapizi decât fetele de la Andre.

Fericirea a atins cote maxime pentru concurenți la aflarea veștii că au intrat în posesia unui Joker mult dorit. De asemenea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ținut să-i felicite pe colegii lor de competiție pentru victoria de pe 12 martie 2023.

Andreea Bălan, accidentare dureroasă la jocul de amuletă din semifinala America Express de pe 12 martie 2023

Andreea Bălan a avut parte de o accidentare dureroasă la jocul de amuletă din semifinala America Express de pe 12 martie 2023. Pentru că este o persoană determinată și curajoasă, concurenta nu a renunțat nici măcar o secundă la gândul că va câștiga marele avantaj al etapei 9.

Artista a scos în luptă toate „armele” pentru a câștiga Jokerul despre care Irina Fodor a vorbit la începutul cursei. Se pare că ambiția concurentei nu a fost suficientă pentru a trece peste toate obstacolele.

Citește și: Imagini rare cu familia lui Nelu Cortea. Concurentul de la America Express are o fetiță și un băiețel. Cum arată copiii săi

În timpul unei probe de la jocul de amuletă, Andreea Bălan a trăit clipe dificile. Cântăreața s-a lovit foarte tare la cap, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri speciale. Andreea Antonescu s-a speriat foarte tare când și-a văzut colega de echipă la pământ.

Printre cei care i-au oferit ajutor Andreei Bălan se numără și Nelu Cortea. Concurentul s-a oferit imediat să o susțină pe cântăreață.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 12 martie 2023. Ce echipe au intrat la jocul de amuletă. Prin ce probe au trecut concurenții... America Express, lider de piață. Urmează momente dramatice pe Drumul aurului. Doina Teodoru: „Am auzit împușcături afară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x