Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă din al doilea stage. Rivalitățile au ieșit la iveală

Irina Fodor a anunțat echipele care intră la cursa pentru ultima șansă din al doilea stage al sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Rivalitățile au ieșit la iveală, chiar înainte de cursă.

colaj foto cu irina fodor, poza cu concurentii de la america express si poza cu iulia albu si mike Galerie
Iulia Albu a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, la America Express | Antena 1

Etapa a doua din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui a fost memorabilă pentru două echipe, care au câștigat imunitatea. Așadar, Sonia Simionov și Iuliana Pepene nu vor intra la cursa pentru ultima șansă a stage-ului, dar nici Alexia și Aris Eram care au pus mâna pe imunitatea mică.

Deși traseul până la Irina Fodor a fost dificil, toți s-au descurcat de minune. Ada și Toni Galeș au ajuns pe locul doi, după frații Eram, iar locul trei a fost obținut de Romică și Cătălin Țociu.

Prezentatoarea TV a anunțat și echipa care a ajuns pe ultimul loc la ea în urmă cu o zi. Sânziana Negru și Laura Giurcanu s-au „lovit” de mai multe obstacole în cursă, motiv pentru care au fost ultimele.

Citește și: America Express, sezonul 6. George Tănase a făcut un gest neașteptat față de Laura Giurcanu. Ce s-a întâmplat

Ceilalți concurenți au fost surprinși când au aflat poziția lor în clasament. Ionuț Rusu și Geroge Tănase au rămas fără cuvinte, după ce Irina Fodor a rostit numele tinerelor. Dacă până acum s-au aflat printre primele echipe în cursă, emoțiile și presiunea și-au pus amprenta asupra Laurei Giurcanu și colegei sale în al doilea stage.

„Aceste forțe ale naturii au ajuns la ultima șansă? Era ultima echipă pe care a-și fi pariat”, a spus Ionuț Rusu.

„Chiar nu suntem fete de ultimul loc”, a evidențiat Laura Giurcanu.

Ce echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă din a doua etapă a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 1 noiembrie 2023

Prima echipă care o să lupte pentru un loc în următoarea etapă a competiției de pe Drumul Soarelui este formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Iulia Albu și Mike s-au clasat pe penultimul loc, fapt pentru care intră la cursa pentru ultima șansă.

În ediția 10 din sezonul 6 America Express, rivalitățile au început să iasă la iveală în rândul concurenților. Iulia Albu a „aruncat” cu replici acide asupra lui Aris Eram care a stabilit ordinea plecării echipelor în cursă.

„În această competiție fiecare își vede de obiectivul lui”, a mărturisit Alexia Eram.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cum au reacționat Iuliana Pepene și Sonia Simionov când Alexia și Aris Eram au câștigat imunitatea

Cea de-a treia echipă de la cursa pentru ultima șansă a fost aleasă de concurenți. Toți au pus în joc o strategie pentru a rămâne cât mai mult pe Drumul Soarelui. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au ales fără reținere perechea formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, la fel au procedat și Romică Țociu și fiul ei.

„Realitatea este că nu ne-a plăcut discursul pe care Cleduții l-au avut, voi nu ar fi trebuit să întoarceți niciun fel de răzbunare nimănui pentru că voi sunteți mari favorizați ai acestei competiții. Ați fost iertați și de sarcina de a purta costumele, ați fost și destul de aroganți pe această situație, ați primit nenumărate șanse, iar votul nostru merge către Cleduți pentru că așa este corect!”, a spus Iulia Albu.

„Ne-a cam tras-o pe la spate! A fost o vulpiță”, a fost replica Cleopatrei Stratan.

„Ne-a făcut manevra, zici că e emisiunea lor”, a mai completat Edward Sanda.

În urma voturilor celorlalte echipe, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor intra la cursa pentru ultima șansă a doua oară în sezonul 6 America Express.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut un anunț neașteptat înainte de cursă. Ce a zis Ir... America Express, sezonul 6. Ce gest neașteptat a făcut Sânziana Negru. Iulia Albu, moment de panică într-o mașină: „Ține...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x