Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă din Ecuador. Cine a primit penalizări

Echipele s-au întrecut pentru a se califica la al doilea joc de amuletă în ediția 17 din sezonul 6 America Express. După ce Alexia și Aris Eram au câștigat prima imunitate din Ecuador, perechile de vedete au pornit într-o cursă contracronometru.

colaj foto cu irina fodor si poza cu ea si laura giurcanu si sanziana negru la america express sezonul 6 Galerie
Irina Fodor a dezvăluit cine sunt cele trei echipe care s-au calificat la jocul pentru amuletă | Antena 1

Ediția 17 din sezonul 6 America Express a venit cu o mulțime de momente neașteptate pentru telespectatori. Concurenții au primit sarcina de a mânca un jackfruit, chiar înainte de prima imunitate din Ecuador.

Mai mult, echipele au fost nevoite să transporte până la Irina Fodor o păpușă Jesus pe care au îmbrăcat-o așa cum au vrut. Odată ajunși la careu, toți au așteptat cu nerăbdare să afle perechea care o să beneficieze de cazare gratuită și mâncare, dar și de un loc garantat în etapa următoare a competiției.

Citește și: Cum au arătat Giulia și Vlad Huidu în ziua în care s-au căsătorit. Concurenții America Express au făcut nunta în 2012

Deși au sosit pe locul doi la prezentatoarea TV, Alexia și Aris Eram au câștigat imunitatea. Aceștia au mâncat tot fructul, fapt care i-a adus pe primul loc în clasament. Așadar, cei doi frați se vor bucura de câteva momente de relaxare departe de probele dificile.

Celelalte echipe au pornit într-o cursă contracronometru pentru cea mai nouă miză din al patrulea stage: calificarea la jocul pentru amuletă. În drum spre destinație, concurenții au avut parte de situații tensionate și imprevizibile.

De asemenea, Irina Fodor le-a dat o responsabilitate grea perechilor. Aceștia trebuie să găsească echilibrul perfect în cuplu. Doar trei echipe vor avea ocazia să se întreacă pentru avantaj.

Ce echipe s-au calificat la al doilea joc de amuletă din Ecuador în ediția 17 din sezonul 6 America Express

În ciuda condițiilor grele de pe traseu, concurenții și-au adunat toate forțele și au pornit spre destinația în care erau așteptați de prezentatoarea TV. De data aceasta, s-a lăsat cu penalizări din partea Irinei Fodor.

„Vom cântări cele două jumătăți de pepene. Marja noastră este de 30 de grame. Dacă diferența dintre cele două jumătăți va fi mai mare de 30 de grame o să fiți penalizați. Fiecare 30 de grame va reprezenta un minut de penalizare. Dacă aveți sub 30 de grame sau fix 30 de grame o să fugiți spre următoarea provocare. Undeva în stânga mea va așteaptă un cui, pe care trebuie să așezați un ou. O să aveți la dispoziție 5 minute, iar dacă nu vă descurcați o să aveți o nouă penalizare”, a explicat aceasta.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia Eram a recurs la o strategie neașteptată în timpul unei probe. Ce a putut să facă

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au fost primii care au primit 10 minute de penalizare. De altfel, Romică Țociu și Cătălin Țociu au fost „taxați” cu 2 minute. Nici Iuliana Pepene și Sonia Simionov nu au scăpat de penalizare.

Primii care au reușit să termine în timp util misiunile, chiar dacă au primit și penalizări, au fost Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Așadar, aceștia s-au calificat la jocul pentru amuletă alături de Romică și Cătălin Țociu, dar și de Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Romică Țociu a cedat psihic și a făcut o scenă. Ce s-a întâmplat cu Iulia Albu și Mike... Ce obicei avea Iuliana Pepene înainte de culcare, la America Express. Detaliile care nu s-au văzut la TV: „Nu se pot dif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x