Antena Căutare

Cum au arătat Giulia și Vlad Huidu în ziua în care s-au căsătorit. Concurenții America Express au făcut nunta în 2012

Giulia și Vlad Huidu se cunosc de 20 de ani și s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi concurenți de la America Express au arătat spectaculos în ziua în care și-au unit destinele.

Colaj cu Giulia și Vlad Huidu Galerie
Giulia și Vlad Huidu de la America Express s-au căsătorit în 2012 | Antena 1

Puțini își amintesc cum au arătat Giulia și Vlad Huidu în ziua în care s-au căsătorit. Nunta lor a avut loc în 2012. Cântăreața avea 27 de ani când a îmbrăcat rochia de mireasă. Pe atunci, soția lui Vlad Huidu avea părul lung și brunet.

Rochia de mireasă a Giuliei a fost una simplă, cu umerii goi, decolteu adânc și voal. Concurenta America Express a avut un buchet de mireasă cu flori roz și a purtat un colier de perle în jurul gâtului. Vlad Huidu a urtat un costum de mire clasic, negru, cu cămașă albă și papion.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Giulia și Vlad Huidu. Concurenții America Express s-au cunoscut când ea avea doar 19 ani

Cum au arătat la nuntă Giulia și Vlad Huidu de la America Express

În fiecare an pe 8 iulie, Giulia și Vlad sărbătoresc și își amintesc cu drag de ziua în care au pășit în Biserică și și-au jurat iubire veșnică.

„Te iubesc, Vlad Huidu și sunt tare mândră de povestea noastră pe care continuăm să o scriem frumos ținându-ne de mână în fiecare zi!”, este doar unul dintre mesajele pe care Giulia i le transmite soțului ei în mediul online.

Citește și: Cine este bărbatul pe care Giulia l-ar fi părăsit pentru Vlad Huidu. Artista a fost la un pas să se mărite cu un fotbalist celebru

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Sunt Giulia. Sunt artist, badass mom și mămica a doi copii minunați și soția domnului. Ne-am cunoscut în urmă cu câțiva ani. Foarte mulți. O viață de om. În jur de 20. Nu m-am gândit niciodată că îmi place atât de mult de Vin Diseal și că am nevoie de el în viața mea. În relația noastră ne tragem unul pe celălalt, atunci când unul nu poate”, a povestit Giulia la Antena 1.

Citește și: Mesajul transmis de Vlad Huidu, după ce Sonia Simionov l-a votat la cursa pentru ultima șansă. Ce i-a răspuns jurnalista de război

Vlad Huidu a povestit în urmă cu mai multă vreme că și-a cunoscut sufletul pereche la o filmare, la locul de muncă.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei”, a povestit Vlad Huidu.

Giulia și Vlad au devenit părinți pentru prima oară în anul 2012. Antonia Sabina le-a luminat viața celor doi când a venit pe lume, pe 7 aprilie. Mezinul familei s-a născut pe 18 aprilie 2015 și a fost pentru cei doi soți „minunea lor de băiețel”, așa cum a scris mama băiatului pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arată copiii Giuliei și ai lui Vlad Huidu. Concurenții America Express au o familie superbă

Pe rețelele sociale, Giulia publică imagini cu ea și soțul ei de la începuturile relației lor:

„Pe vremea cand eram tineri si nelinistiti; Vlad muult mai slab dar tot fara par iar eu bruneta, fara sprancene si in sutien! A trecut atat de mult timp de cand am facut poza asta ca nici nu mai stiu exact anul..”, a scris concurenta America Express în dreptul unei imagini de colecție.

America Express, lider de audiență. Premieră în istoria emisiunii: imunitatea se dă la peste 3.000 de metri altitudine... America Express, sezonul 6. Momente de coșmar pentru concurenți, în timpul nopții. Iuliana Pepene și Sonia Simionov, în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x