Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat a doua imunitate din Columbia. Ce a anunțat Irina Fodor

Prima echipă care a ajuns la punctul de întâlnire cu Irina Fodor a câștigat a doua imunitate din Columbia, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, din 24 octombrie 2023.

colaj foto irina fodor si concurentii america express, sezonul 6 ediția 4 din 24 octombrie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat cine a obținut a doua imunitate din Columbia, la America Express, sezonul 6 ediția 4 din 24 octombrie 2023 | Antena 1

Trei echipe s-au întrecut la un joc de amuletă ce a adus o victorie pentru echipa formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Apoi, concurenții au pornit la drum, în goana lor după cea de-a doua imunitate din Columbia, pusă în joc de Irina Fodor în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, din 24 octombrie 2023. Verdictul a dus o bucurie imensă pentru cei doi câștigători ai imunității.

Cine a câștigat a doua imunitate din Columbia, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, din 24 octombrie 2023

Încă de la primele ore ale dimineții, trei echipe s-au întrecut la un joc de amuletă ce a adus un avantaj important în cursa pentru a doua imunitate din Columbia. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cătălin și Romică Țociu și Antoneta și Ada Galeș s-au întrecut la un joc de amuletă dificil. Concurenții au învățat fraze în Emberá, apoi au traversat un pod pentru a transmite frazele memorate unei tinere care le-a oferit diferite obiecte, drept răsplată. Amuleta a fost câștigată de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Citește și: America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, uimiți de gestul făcut de Ionuț Rusu și George Tănase

Cei doi au primit nu doar un avantaj de 10 minute avans, ci și șansa de-a decide ordinea plecării în cursa pentru imunitate a celorlalte echipe, dar și ce figurină de lut au fost nevoiți ceilalți să reproducă, până la finalul cursei.

Următoarea misiune a fost și ea destul de dificilă și a contat mult la verdictul ce a scos la iveală cine a câștigat a doua imunitate din Columbia, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, din 24 octombrie 2023.

Pe o plantație, echipele au fost puse să culeagă o anumită cantitate de guayaba, decisă de cei care au ajuns primii la misiune (Ionuț Rusu și George Tănase). Unii s-au descurcat mai bine, alții au prins apusul soarelui și chiar noaptea pe plantație. Totuși, în goana lor după imunitate, toaate echipele au luptat și au încercat să termine misiunea cât mai rapid cu putință, respectând totodată și regulile.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan, moment critic la cazare. Ce a găsit în casă: „Vreau să plec în momentul ăsta!”

Când au încheiat sarcina, echipele au pornit către punctul de întâlnire cu Irina Fodor, care aștepta să anunțe cine a câștigat a doua imunitate din Columbia, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, din 24 octombrie 2023.

Primii care au ajuns la locul de întâlnire au fost Ionuț Rusu și George Tănase. Cei doi au prezentat figurina din lut făcută de ei și nu mică le-a fost uimirea atunci când au aflat că ei au câștigat a doua imunitate din Columbia, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, din 24 octombrie 2023.

„Mai am o mică surpriză”, a anunțat Irina Fodor, care a oferit nu doar cazare, ci și un spumant special, pentru un moment special.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Alexia Eram s-a accidentat și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a pățit Iulia Albu... America Express, sezonul 6. Romică Țociu și Cătălin, fiul său, au fost impresionați de povestea doamnei care le-a oferit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x