Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, uimiți de gestul făcut de Ionuț Rusu și George Tănase

În ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au remarcat ce gest neașteptat au făcut rivalii lor, în timpul cursei. Aris Eram a fost fermecat de o fermieră.

colaj foto giulia anghelescu, vlad huidu, ionut rusu si george tanase la america express 24 octombrie 2023 Galerie
În ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au remarcat ce gest neașteptat au făcut rivalii lor, în timpul cursei | Antena 1

Fiindcă au câștigat amuleta, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au decis ordinea în care echipele au plecat în cursă. La un moment dat, unii dintre rivalii lor au dat dovadă de un gest „nerecunoscător”, iar camerele de filmat au surprins totul.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost uimiți de gestul neașteptat făcut de echipa formată din Ionuț Rusu și George Tănase, la America Express sezonul 6

După ce au stabilit ordinea în care au plecat echipele, cei doi câștigători ai amuletei au pornit la drum, fericiți că au primit și un avantaj de 10 minute în cursă.

„A doua imunitate din această etapă se va acorda la Monumentos de los colonizadores din orașul Manizales, dar, pe drum, căutați steagul America Express la hacienda La Coca din orașul Manizales caldas, la cultura de guayaba”, scria pe mission board.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă. Ce relație au Giulia Anghelescu și Iulia Albu. Ce au dezvăluit

Cei doi au ales să ia un tuc-tuc, moment în care Giulia a profitat de ocazie pentru a se apuca de modelat figurina de lut. Și ceilalți concurenți s-au zbătut să găsească un mijloc de transport spre următoarea locație indicată de Irina Fodor. La următorul mission board, echipele au aflat ce trebuie să facă:

„Fructele de guayaba reprezintă emblema comunității Embera. Localnicii au creat dulce de guayaba, care a devenit desertul favorit al Columbiei. Totul începe aici, pe plantație. Dacă sunteți prima echipă care a ajuns, puteți alege câte kilograme de guayaba veți culege și câte kilograme vor culege rivalii voștri. Puneți pozele în dreptul cantitățilro de fructe. Dacă nu sunteți prima echipă, trebuie să vă conformați și să culegeți cantitatea pe care o veți găsi pe panou în dreptul pozei voastre. Pentru a primi următoarele informații, trebuie să mâncați cele 6 guayabas. Vă pup, Țuca”, a transmis Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan, moment critic la cazare. Ce a găsit în casă: „Vreau să plec în momentul ăsta!”

Fiindcă au ajuns primii, Ionuț Rusu și George Tănase au ales pentru ei cel mai mic număr de kilograme și, în grabă, au crezut că ajută echipa formată din Giulia și Vlad, însă cantitatea de fructe aleasă nu a fost chiar cea mai mică. Cei doi au fost surprinși de gestul nerecunoscător făcut de rivalii lor.

„Scuze, am pus la întâmplare”, a zis Ionuț Rusu.

„O dată am fost drăguță, a doua oară nu mai sunt”, a fost replica Giuliei.

Între timp, la plantație au apărut și alți concurenți. Aris Eram a fost fermecat de fermiera de la plantație și cu greu și-a putut lua ochii de la ea.

„Am încercat să mă concentrez pe misiune”, a zis concurentul, care nu s-a ferit să o complimenteze.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă. Ce relație au Giulia Anghelescu și Iulia Albu. Ce au dezvă... America Express, sezonul 6. Alexia Eram s-a accidentat și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a pățit Iulia Albu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x