Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din Ecuador. Ce reacții au avut ceilalți concurenți

Trei echipe s-au întrecut la jocul pentru amuletă, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6. După o confruntare dificilă, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajul, în ediția din 14 noiembrie 2023.

Trei echipe la jocul pentru amuletă în ipostaze diferite Galerie
Trei echipe s-au întrecut la jocul pentru amuletă, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe intrate la jocul pentru amuletă. Confruntarea a fost una dificilă, însă miza i-a făcut pe toți să dea tot ce au mai bun pentru a obține avantajul. Surpriza a fost mare pentru cei prezenți atunci când Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajul, în ediția din 14 noiembrie 2023.

Cine a câștigat amuleta în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6, din 14 noiembrie 2023

„Bună dimineața, dragii mei! Suntem în continuare în mijlocul lumii și vreau să simțiți această energie și vreau să vedeți un pic locul în care sunteți. Nu acum, ci când o să mergeți în acest mic castel și când o să vedeți toate picturile și toate sculpturile făcute de acest artist. Este vorba despre un singur artist, care le-a făcut pe toate. E vorba despre un singur artist!”, a anunțat Irina Fodor.

„Este minunat, nu am văzut niciodată așa ceva”, a zis Iuliana Pepene.

Citește și: Vlad Huidu și-a ținut promisiunea făcută la America Express sezonul 6. În ce ipostază s-a filmat cu tatăl său

„În acest loc, descendenții incașilor se simt și astăzi binecuvântați sub protecția regelui-soare. Astăzi sper ca zeul Inti să țină cu voi. Pentru a câștiga este nevoie să împărțiți sarcinile pe din două, dar cu echilibru. Amândoi trebuie să găsiți echilibrul, dar în mod diferit. Unii vor fi balanțele, iar ceilalți căutătorii. Balanțele trebuie să stea în echilibru pe sferele din spatele vostru, chiar la mijlocul lor, și să încerce să stea în echilibru cât mai mult timp cu putință. Căutătorii vor intra în castel și vor găsi un spirit-spiritul acestui muzeu, al celui care a dat viață acestui muzeu. Veți lua o bucățică de lemn de la el, pe care este scris un cuvânt. Veți face un traseu prin muzeu, veți ieși în grădină și acolo veți vedea multe statui. Una dintre aceste statui are titlul pe care voi îl aveți pe bucățica de lemn. Trebuie să o găsiți. Lângă acea statuie veți găsi o piatră, pe care trebuie să o aduceți aici. Pe piatră este culoarea echipei voastre și un număr. Trebuie să puneți pietre în balanțele adversarilor. Vă rog să le puneți echilibrat. Înainte să începeți această cursă pentru pietre, 7 la număr, veți porni făcând un turn de 5 pietre, aici. Abia apoi putețini continua”, a explicat Irina Fodor regulile acestui joc de amuletă.

Citește și: Ce mesaj au transmis Alexia și Aris Eram după ce au câștigat imunitatea mare la America Express. Frații au stârnit reacții

Căutătorii au fost Iuliana Pepene, Romică Țociu și Giulia Anghelescu, iar Cătălin Țociu, Sonia Simionov și Vlad Huidu au ales să fie balanțe. Cronometrul a pornit și astfel a început întrecerea.

Primul care a cedat a fost Cătălin, care și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe minge, lucru ce i-a adus eliminarea de la jocul de amuletă din ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6.

Echipa care a terminat prima misiunea a fost cea formată din Sonia Simionov și Iuliana Pepene, care au recuperat în ultima secundă.

„Giulia cu Vlad ne-au arătat în jocul ăsta cât de puternici sunt”, a zis Sonia Simionov la final.

„Este o ușoară dezamăgire, că nu ai cum altfel. Pierzi o amuletă importantă”, a zis Vlad Huidu.

La final, camerele de filmat au surprins ce reacții au avut celelalte echipe atunci când s-a aflat cine a câștigat amuleta. Cele două învingătoare au primit astfel ocazia de-a decide ordinea plecării în cursa pentru următoarea imunitate din Ecuador.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cătălin și Romică Țociu au făcut o descoperire neașteptată în casa unui locuitor din Ecuador... America Express, sezonul 6. George Tănase a avut un atac de panică în timpul cursei pentru imunitate. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x