Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador. Ce reacții au avut concurenții

Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat prima imunitate mică din Ecuador, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6, difuzată pe 14 noiembrie 2023.

Colaj cu Irina Fodor, Mike, Iulia Albu, Vlad Huidu, Giulia Anghelescu, Romică și Cătălin Țociu la America Express Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat prima imunitate mică din Ecuador, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6, difuzată pe 14 noiembrie 2023 | Antena 1

În ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6, concurenții s-au întrecut pentru cea de-a doua imunitate din primul stage din Ecuador. După o cursă presărată cu misiuni extrem de dificile, concurenții au aflat cine a câștigat imunitatea mică, în ediția din 14 noiembrie 2023.

Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6, difuzată pe 14 noiembrie 2023

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe calificate la jocul pentru amuletă. Fiindcă au câștigat, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost primele care au plecat în cursa pentru imunitate.

„A doua imunitate a acestei etape se va acorda în Parque de Los Enamorados, în Ambato. Pentru următoarea emisiuni aveți nevoie de pălării Chagra. Mergeți la Mitad del Mundo și puteți găsi două pălării de cowboy autentice în magazinele marcate cu logo-ul America Express din piațetă. Nu le puteți obține pe gratis. Va trebui să lucrați pentru proprietarul magazinului vânzând turiștilor din marfa sa. În momentul în care aveți pălăriile, puteți continua cursa spre Hacienda El Rejo, în orașul Machachi, undeți veți căuta steagul America Express. Vă pup, Țuca”, a fost mesajul primit de concurenți în plicurile roșii.

Citește și: Vlad Huidu și-a ținut promisiunea făcută la America Express sezonul 6. În ce ipostază s-a filmat cu tatăl său

Fără să mai stea pe gânduri, concurenții au făcut autostopul și au ajuns la Mitad del Mundo, unde au ajutat un vânzător local să vândă diferite produse. După ce au făcut rost de pălăriile de cowboy, echipele au făcut iar rost de transport, pentru a ajunge la o fermă de vite. Iulia Albu și Mike au ajuns primii, așa că ei au decis ce sarcini revin celorlalte echipe, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6.

„Misiunea voastră aici este să mențineți echilibrul în natură, adică să o ajutați pe Pachamama, făcând diverse munci la fermă. Este timpul să-i descoperiți pe cowboy-i ecuadorieni, care se numesc Chagras. Dacă sunteți primii sosiți, împărțiți sarcinile de pe panou, dar nu înainte de-a îndeplini cea mai clasică misiune Chagra: aruncarea lasoului. Dacă nu sunteți primii, informați judecătorul ce muncă v-a fost repartizată de către primii veniți, dar nici voi nu puteți începe munca fără a arunca cu lasoul”, era scris pe mission board.

Când au terminat proba, echipele au făcut iar autostopul și s-au întrecut spre Parque de Los Enamorados, în Ambato, acolo unde Irina Fodor aștepta să ofere imunitatea mică din primul stage din Ecuador.

Citește și: Ce mesaj au transmis Alexia și Aris Eram după ce au câștigat imunitatea mare la America Express. Frații au stârnit reacții

Prima echipă care a reușit să ajungă la Irina Fodor a fost cea formată din Cătălin și Romică Țociu.

„Nu cred! Nu cred!”, a strigat Romică, cu lacrimi de bucurie, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6.

Celor doi nu le-a venit să creadă când au aflat că nu pot intra la cursa pentru ultima șansă.

„Așa mare bucurie! Am mai trăit doar când s-a născut Cătălin”, a mai zis Romică Țociu.

„Cel mai important este că nu alergăm la cursa pentru ultima șansă și că nu putem fi votați”, a mai declarat Cătălin, la final.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au făcut un schimb dur de replici, în timpul misiunii de la... America Express, sezonul 6. George Tănase și Ionuț Rusu au trecut printr-un moment neașteptat înainte să ajungă la Irina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x