Antena Căutare

America Express, sezonul 6. George Tănase și Ionuț Rusu au trecut printr-un moment neașteptat înainte să ajungă la Irina Fodor

În timp ce echipele ajungeau rând pe rând la Irina Fodor, Ionuț Rusu și Goerge Tănase încă erau pe drum, departe de Parque de Los Enamorados, în Ambato.

Colaj cu Ionuț Rusu, George Tănase și Irina Fodor la America Express, după ce a fost dată imunitatea Galerie
În timp ce echipele ajungeau rând pe rând la Irina Fodor, Ionuț Rusu și Goerge Tănase încă erau pe drum, departe de Parque de Los Enamorados, în Ambato | Antena 1

George Tănase și Ionuț Rusu au trecut prin momente dificile în cursa pentru imunitate, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6.

George Tănase și Ionuț Rusu au trecut printr-un moment neașteptat înainte să ajungă la Irina Fodor. Ce s-a întâmplat în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6

În timp ce se aflau într-o mașină, cei doi au părut supărați și copleșiți de situație.

„Să zicem că nu suntem dezghețați, că suntem tălâmbi și că nu ne merge poezia la autostop. Totul e mult mai intens decât am văzut acasă! Se schimbă stările atât de des”, au dezvăluit cei doi.

„Mi-a venit azi să plâng de două ori”, a mărturisit George Tănase.

Citește și: Vlad Huidu și-a ținut promisiunea făcută la America Express sezonul 6. În ce ipostază s-a filmat cu tatăl său

„Îmi vine să plâng de două săptămâni fără oprire”, a completat Ionuț Rusu.

Era deja seară când cei doi au ajuns la Irina Fodor, afișând un aer extrem de descurajat. Chiar atunci, în oraș au început să se audă alarme și sirene.

„A anunțat tot orașul că am ajuns”, au glumit ironic cei doi concurenți.

„Savurez tot umorul vostru și tot toate glumele voastre, dar simt că în spate se află și alte gânduri”, a mărturisit Irina Fodor.

„De frustrare, multă! Cred că a fost cea mai grea zi de până acum, psihic. Am avut căderi după căderi. Fizic nu au fost probe care să ne solicite, dar psihic ne-a solicitat totul. E frustrant, cel puțin din punct de vedere psihic”, au zis cei doi.

Citește și: Ce mesaj au transmis Alexia și Aris Eram după ce au câștigat imunitatea mare la America Express. Frații au stârnit reacții

„Nu uitați că valoarea voastră este una foarte mare și nu depinde de câteva misiuni. Ce depinde de voi este să vă motivați, să vă aduceți aminte de voi și de faptul că dacă sunteți aici înseamnă mult. Vi se datorează totul. Nu vreau să vă mai văd vreodată descurajați, mâhniți, a încercat Irina Fodor să îi încurajeze, chiar dacă au ajuns ultimii.

„Irina ne-a vorbit frumos, apreciem. Ne-a vorbit cum nu meritam”, au dezvăluit cei doi concurenți la final, care apoi au plecat să își caute cazare.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat prima imunitate mică din Ecuador. Ce reacții au avut concurenții... Mike de la America Express, mesaj controversat de ziua lui de naștere. Concurentul și-a marcat aniversarea cu o postare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x