Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au izbucnit în lacrimi, înainte de verdictul final. Ce au dezvăluit

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au izbucnit în lacrimi, înainte de verdictul final al Irinei Fodor. Concurentele au făcut mărturisiri complet neașteptate după prima cursă pentru ultima șansă din ediția 19 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023.

colaj foto cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru, poza cu irina fodor la america express sezonul 6 Galerie
Concurentele au făcut o confesiune emoționantă la America Express sezonul 6 | Antena 1

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ionuț Rusu și George Tănase, Ada și Tony Galeș au trecut printr-o cursă intensă. Concurenții s-au întrecut pentru a rămâne în competiția sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui.

Misiunile au fost dificile, însă echipele au trecut cu brio peste ele și au reușit să ajungă la Irina Fodor. După ce au organizat propriul lor festival chiar în Ecuador, participanții de la jocul pentru ultima șansă au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul final.

Citește și: Cum au arătat Giulia și Vlad Huidu în ziua în care s-au căsătorit. Concurenții America Express au făcut nunta în 2012

Emoțiile și-au făcut simțită prezența în rândul concurenților, care au început să apară rând pe rând la careu. În ciuda obstacolelor de care s-au „lovit” pe traseu, toți au demonstrat că locul lor este în aventura din America Express.

Cele mai afectate de întreaga cursă au fost Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Acestea au izbucnit în lacrimi de față cu ceilalți colegi de competiție. Mai mult, concurentele au scos la iveală detalii uluitoare.

Ce dezvăluiri au făcut Laura Giurcanu și Sânziana Negru după cursa pentru ultima șansă din ediția 19 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 15 noiembrie 2023

Înainte de a afla verdictul final în ceea ce privește ordinea echipelor ajunse la Irina Fodor, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au ținut să discute cu lacrimi în ochi despre misiunile din cursa pentru ultima șansă.

De asemenea, cele două au făcut dezvăluiri uluitoare despre localnicii din Ecuador și Columbia. Acestea au povestit despre cât de amabili au fost oamenii cu ele în cursă din America Express - Drumul Soarelui.

„Ne-am distrat. Ăsta este motivul principal pentru care am venit în America Express, pentru momente în care uiți unde ești, uiți de tensiune sau de stres. Pur și simplu ne bucurăm de tot ce se întâmplă în jurul nostru”, a mărturisit Sânziana Negru.

„Am învățat foarte multe de la oamenii care ne-au primit în casele lor, care ne-au luat în mașinile lor, care ne-au dat să mâncăm pe stradă. Și o să ne facă sută la sută niște oameni mai buni, niște femei mai puternice. De fapt, cred că puterea adevărată e fix așa cum ne-au arătat oamenii ăștia cât sunt ei de puternici. Pentru că din nimicul lor ne-au dat atât de mult nouă. Pentru ei a fost puțin, dar pentru noi a fost foarte mult.

Citește și: America Express, sezonul 6. Momente de coșmar pentru concurenți, în timpul nopții. Iuliana Pepene și Sonia Simionov, în lacrimi

Oamenii sunt foarte buni! Eu chiar nu credeam că există oameni atât de buni! Te face să îți pui foarte multe întrebări despre tine și despre cum ai fost până în momentul ăsta. Simt că mai sunt lucruri de văzut pentru noi aici.”, a mai adăugat concurenta, completată de Laura Giurcanu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ada Galeș nu și-a mai putut stăpâni nervii, în seră. Ce s-a întâmplat: „Nu te răsti la mine!... America Express, sezonul 6. Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de pe Drumul Soarelui. Cum au reacționat ceila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x