Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Sonia Simionov, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre copilărie. Ce a dezvăluit despre părinții săi

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 8 noiembrie 2023. Sonia Simionov face dezvăluiri emoționante despre familia sa. Cine sunt părinții Soniei Simionov, corespondenta de război.

colaj foto Sonia Simionov la America Express, sezonul 6 ediția 15 din 8 noiembrie 2023 Galerie
Sonia Simionov, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre copilărie. Ce a dezvăluit despre părinții săi la America Express, sezonul 6 ediția 15 din 8 noiembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Concurenții au plecat într-o nouă misiune, după ce au fost nevoiți să mănânce un preparat bizar sopa de sorpresas, cu ochi de bou și alte organe.

În cea de-a cincisprezecea ediție a emisiunii America Express - Drumul Soarelui, aventura continuă să surprindă cu provocări inedite și momente pline de emoție. În episodul din 8 noiembrie 2023, echipele aflate în cursa spre ultima șansă au fost nevoite să se confrunte cu o provocare inedită.

După ce și-au vopsit fețele au pornit către Laguna del Coche. Aici, sarcina lor a fost una ușoară - să obțină 6 păstrăvi, pe care să-i ofere în schimb pentru un obiect uriaș. Cu toate că provocarea părea simplă la prima vedere, participanții au avut parte de o experiență destul de provocatoare.

Păstrăvii trebuie obținuți direct de la o păstrăvărie locală, iar acest aspect necesită o atenție sporită.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Cine sunt părinții Soniei Simionov. Corespondenta de război, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre copilărie. Află ce s-a întâmplat în ediția din 8 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Un moment deosebit de emoționant în ediția 14 a fost mărturisirea sinceră a Soniei Simionov, care a dezvăluit cu lacrimi în ochi detalii despre copilăria ei și influența părinților în dezvoltarea sa personală. A fost momentul în care corespondenta de război și-a arătat latura sensibilă și a transmis un mesaj puternic despre valorile importante din viață.

În timp ce Sonia Simionov și Iuliana Pepene se aflau în barcă, în drum spre a aduna păstrăvii, dialogul cu cel care se afla la cârmă a mai șters din frigul resimțit. Corespondenta de război, Sonia Simionov, a fost cea care a intrat în vorbă cu omul care le însoțea: “Ne-a spus că este divorțat, că are un copil de 26 de ani care nu se ocupă cu pescuitul”, poveste;te Sonia Simionov despre dialogul avut cu bărbatul care conducea barca.

“Dar arăta atât de bine încât ne-am gândit că viața de pescari minunată”, adaugă Iuliana Pepene.

Momentul plimbării cu barca pe apă i-a deblocat Soniei Simionov amintiri din vremea copilăriei și, într-un moment de nostalgie activat de valurile tumultuoase, a vorbit despre părinții săi: “Eu mi-am adus aminte de Delta Dunării. Tatăl meu e din Delta Dunării, e din Caraorman Eu mi-am petrecut copilăria acolo și mi-am adus aminte de poveștile bunicii, despre tata, care, al șaptelea copil fiind, nimeni n-a făcut școală foarte multă din neamul lui și el a vrut să facă școală. Însă, pentru asta muncea la cherhanale. Tata, pentru a face școală în Caraorman, a trebuit să se trezească la trei dimineața, să prindă pește și după aia să se ducă la cherhana, să îl vândă, să îl eviscereze ca să facă rost de bani să facă școală.

Toată viața, și eu și sora mea, am avut o presiune în ceea ce îl privește pe tata. De fapt, în ceea ce privește ambii părinți. Părinții mei vin de la coada vacii și de la coada peștelui. Și au devenit, tata doctor în fizică nucleară și mama expert chimist, adică lucrător la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Presiunea e foarte mare să vii din baltă și să devii director de Centrală Nucleară… Cam ce ar trebui să fac eu!? Să depășesc asta sau să-l fac pe tata mândru, știi? Și atunci, uite, trag la America Express!”, a încheiat ea într-o notă veselă.

Citește și: Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârstă, studii și alte detalii

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cătălin Țociu de la America Express. Romică Țociu are doi nepoți adorabili si o noră superbă

America Express, sezonul 6. Echipele au fost nevoite să mănânce un preparat bizar. Ce se ascundea în „supa cu surprize”... America Express, sezonul 6. Concurenții au avut de cărat o mască uriașă. Presiunea cursei epuizante și-a spus cuvântul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x