Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Concurenții au avut de cărat o mască uriașă. Presiunea cursei epuizante și-a spus cuvântul

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 8 noiembrie 2023. Presiunea și-a spus cuvântul pentru echipe. Ionuț Rusu și George Tănase au găsit rapid mașină, dar haosul s-a dezlănțuit apoi, iar Sonia Simionov și Iuliana Pepene și-au aruncat reproșuri aspre în cursa pentru ultima șansă.

colaj foto concurentii carand masti uriase în cursa pentru ultima șansă la America Express, sezonul 6 ediția 15 din 8 noiembrie 2023 Galerie
Concurenții au avut de cărat măști uriașe în cursa pentru ultima șansă la America Express, sezonul 6 ediția 15 din 8 noiembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. O nouă probă le cere concurenților să care o mască uriașă. După ce și-au vopsit fețele au pornit către Laguna del Coche. Aici, sarcina lor a fost una ușoară - să obțină 6 păstrăvi, pe care să-i ofere în schimbul unei măști de carnaval. Masca, însă, avea dimensiuni semnificative: mai mare decât concurenții.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Ionuț și George au găsit rapid mașină, dar haosul s-a dezlănțuit apoi: „Care e șoferul?". Află ce s-a întâmplat în ediția din 8 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Ionuț Rusu și George Tănase au reușit să acopere masca cu o folie pentru a nu se deteriora, au găsit și mașină pentru a o transporta, însă haosul s-a dezlănțuit: “În timp ce noi ne certam, ne-am dat seama că șoferul nostru nu mai e. Nu mai știam cum arată!”.

„A dispărut! Cred că și la autorități dacă mergem acum nu știu unde e. Eu bănuiesc că nu există omul ăla, cred ca a fost o fantomă pe care am văzut-o noi o dată”, spune George Tănase.

A urmat o nouă desfășurare de forțe pentru a da jos masca uriașă de pe mașină: „Nu înțeleg! Unde a plecat?”, erau nedumeriți cei doi concurenți.

Sonia și Iuliana, reproșuri aspre în cursa pentru ultima șansă. Ce schimb de replici au surprins camerele între jurnaliste. Află ce s-a întâmplat în ediția din 8 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

În timp ce Sonia Simionov și Iuliana Pepene încercau să găsească mașină, s-au întâlnit la drum cu George Tănase și Ionuț Rusu, care le-au suflat în ceafă în tot acest timp.

Suntem în cursa pentru ultima șansă, ultima zi din Cloumbia! Fără îndoială, sub presiunea timpului, autostopul este un chin uneori. George și Ionuț încă nu au reușit să prindă o mașină către următoarea misiune, pierzând avansul, speră să recupereze, deși sunt extrem de supărați, mai ales că Sonia Simionov și Iuliana Pepene au găsit deja.

Nici echipele care au reușit să urce în mașini nu sunt prea fericite. Nervii sunt la pământ!

În mașina în care au urcat cele două jurnaliste, spiritele s-au încins. Iuliana Pepene îi spune colegei sale că nu mai poate răspunde la comenzi și că tonul său o deranjează.

„Mă enervează că îmi tot spui ce să fac! Stai jos, dă-ți jos ochelarii, nu respira, pot tot timpul la comenzi”, îi pune Iuliana Pepene.

„Sunt recomandări, nu sunt comenzi! Tu le iei ca pe comenzi, dar o să mă opresc și o să faci cum vrei tu, că și pe mine mă enervezi din tot, deci mă scoți din sărite”, îi răspunde Sonia Simionov.

La testimoniale, cele două jurnaliste au încercat să explice situația: „Eu, pur și simplu, îmi doresc să facem lucrurile foarte repede și foarte bine și din păcate, uneori, tonul meu, este un pic mai aspru decât ar trebui să fie sau mai mult decât îmi doresc eu”, explică Sonia Simionov la testimoniale.

„Și hotărâre cu care o spune <<Stai aici!>> e ca o comandă și eu la un moment dat mă enervez. Cam astea au fost certurile noastre până acum. Nici nu pot fi numite cerut, poate contraziceri”, spune Iuliana Pepene.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cătălin Țociu de la America Express. Romică Țociu are doi nepoți adorabili si o noră superbă

America Express, sezonul 6. Sonia Simionov, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre copilărie. Ce a dezvăluit despre părin... America Express, sezonul 6. George Tănase a clacat și a oprit proba. Ce s-a întâmplat după ce „Cleduții” au urcat într-u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x