Antena Căutare

Aris Eram a fost exmatriculat din liceu. Concurentul America Express a povestit ce a făcut în adolescență

Aris și Alexia Eram au fost ivitați în podcastul Giuliei unde au vorbit despre prima etapă din America Express, dar și despre copilărie, adolescență și viața personală. Aris a povestit despre o boacănă pe care a făcut-o în liceu și care i-a adus o exmatriculare de o săptămână.

Colaj cu Aris și Alexia Eram Galerie
Aris și Alexia Eram sunt concunreți la America Express | Antena 1 & YouTube

Aris are 20 de ani și este student la o Universitate prestigioasă din Barcelona. În America Express el și sora sa dovedesc la fiecare pas că în ciuda tinereții sale au o cultură generală bogată și o educație aleasă. Aris și Alexia Eram au studiat la Liceul Francez Anna de Noailles. În timp ce fata era atrasă de filosofie și de materiile artistice, băiatul era atras de științele exacte.

Băiatul a făcut o boacănă pe vremea când era elev. Concurentul America Express a cumpărat un spray cu piper în adolescență și a mers cu el la școală, gest care avea să-i aducă exmatricularea pentru o săptămână.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cum au reacționat Iuliana Pepene și Sonia Simionov când Alexia și Aris Eram au câștigat imunitatea

Alexia și Aris Eram, amintiri din liceu. Ce au povestit concurenții America Express

„Am fost exmatriculat o săptămână. Am stat acasă. E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Aveam 15-16 ani. Cum nu-l foloseam, nici nu știu de ce l-am cumpărat, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a zis el. Am văzut apoi copii care intrau la baie și ieșeau tușind”, a povestit Aris Eram în podcastul Giulei, Badassmom.

Aris a povestit că efectul spray-ului cu piper a fost unul puternic, iar profesorii au făcut investigații și au aflat cine erau vinovații.

Citește și:Cine sunt parintii lui Mario Fresh. ”Socrii” Alexiei Eram ar face bani peste hotare

„Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze, care dau copiii la o parte. Eram superstresat. Am dat două puf-uri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Eram vreo 5. Prietenii mei ziceau: nu zici nimic, nu zici nimic. Zici că am făcut mare infracțiune. Și cel care a zis <<nu zici nimic>> primul a fost care a zis tot. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a mai povestit Aris Eram.

„Eu nu am făcut chestii din astea. Am fost foarte concentrată, organizată și voiam neapărat să fie totul bine la sfârșit. Am fost diferiți oricum”, a spus Alexia Eram.

După liceu, Alexia Eram a ales o facultate de modă din Londra, iar Aris o facultate de management în Barcelona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mesaj a transmis Iulia Albu, după ce a fost salvată de la eliminare în al doilea stage din sezonul 6 America Express... Diseară, de la 20:00, începe ultima etapă din Columbia la America Express. Laura Giurcanu: ”Am plâns de cât de greu a fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x