Antena Căutare

Ce cadou special a primit Alexia Eram de la fratele ei mai mic. Aris i-a pregătit o surpriză, la început de an

Finaliștii America Express, sezonul 6 s-au fotografiat într-o ipostază adorabilă și au postat imeginea în mediul online. Alexia Eram a dezvăluit și ce cadou inedit a primit de la fratele ei mai mic.

colaj foto alexia si aris eram america express sezonul 6 Galerie
Ce cadou inedit a primit Alexia Eram de la fratele ei mai mic. Finaliștii America Express, sezonul 6 au postat o imagine adorabilă în mediul online | Antena 1

La început de an, Alexia Eram a primit un cadou special de la fratele ei mai mic. Deși cei doi au petrecut Revelionul separat, frații Eram s-au întâlnit în primele zile din noul an, iar tânărul i-a pregătit o surpriză inedită surorii lui.

Alexia și Aris Eram au dezvăluit în nenumărate rânduri că participarea la America Express, sezonul 6 a avut un impact foarte mare asupra relației lor. Chiar dacă au fost mereu apropiați, tânăra a mărturisit că, în cadrul reality show-ului, și-a regăsit fratele mai mic și a cunoscut un bărbat pe care se poate baza cu adevărat.

„A fost cea mai tare experiență din viața mea. Mi se pare că am învățat foarte multe lucruri, că mi-am legat o nouă conexiune cu fratele meu și că l-am regăsit. În primul rând, am descoperit bărbatul Aris. Mi se pare că acolo l-am redescoperit pe Aris și cred că a fost o experiență extraordinară pentru amândoi”, a spunea recent Alexia Eram, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Care sunt numele complete ale fraților Alexia și Aris Eram. Ce prenume pline de semnificație mai au concurenții America Express

Ce cadou inedit a primit Alexia Eram de la fratele ei mai mic. Finaliștii America Express, sezonul 6 sunt în continuare foarte apropiați

Se pare că Alexia și Aris Eram au continuat să fie la fel de apropiați și după ce s-au întors din competiție. Finaliștii America Express, sezonul 6 se întâlnesc acum mult mai des și petrec timp de calitate împreună.

Aris chiar și-a vizitat sora mai mare în primele zile ale noului an și cei doi au postat mai multe imagini în mediul online. Mai mult decât atât, el nu a mers cu mâna goală. Alexia a primit un și un cadou special de la fratele ei.

Pentru că își cunoaște foarte bine sora și știe despre pasiunea ei pentru accesorii si make-up, el i-a oferit în dar un portfard. Cadoul în care Alexia își poate depozita produsele de machiaj are culoarea albă și mai multe inimioare în colorile roșu și verde.

De asemenea, pe acesta apare și un mesaj inedit: „Soră pentru totdeauna”.

Ulterior, frații Eram au postat și o imagine împreună în care le fac urările fanilor lor. În fotografia de la Instastory, cei doi par că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. În timp ce Aris zâmbește cu gura până la urechi, Alexia îi „pupă” pe urmăritorii lor.

„Frații Eram vă urează un sfârșit de săptămână extraordinar”, a mai scris tânăra.

Citește și: Motivul pentru care Alexia Eram și Mario Fresh nu au petrecut Revelionul împreună. Ce a apărut pe conturile lor

Alexia și Aris Eram au format unul din cele mai apreciate perechi de la America Express, sezonul 6. Cei doi frații și-au demonstrat ambiția, dar și inteligeța în nenumărate probe, iar asta i-a propulsat în finala din Buenos Aires. Ei au luptat cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru pentru marele premiu, însă l-au pierdut la o distanță de 10 minute.

Ce a făcut Sânziana Negru cu banii câștigați de la America Express. În ce a investit suma primită... Unde a plecat Laura Giurcanu după ce s-a aflat că a câștigat America Express - Drumul Soarelui. Ce a publicat în online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x