Antena Căutare

Care sunt numele complete ale fraților Alexia și Aris Eram. Ce prenume pline de semnificație mai au concurenții America Express

Nu mulți știu faptul că Alexia Eram și Aris Eram, de la America Express, sezonul 6, mai poartă câte un prenume inedit. Ce semnificație specială are fiecare dintre acestea.

colaj foto alexia si aris eram america express sezonul 6 Galerie
Care alte prenume inedite mai au Alexia și Aris Eram, de la America Express, sezonul 6 | Antena 1

Alexia și Aris Eram formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express, sezonul 6. Cei doi frați au demonstrat încă din primele ediții cât sunt de comptitivi și de fiecare dată dau tot ce au mai bun în probe. Aceștia au o relație foarte apropiată și chiar dacă sub presiunea misiunilor, se mai ciondănescu, la final de zi, Alexia și Aris Eram se amuză copios pe seama acestora.

Ce alte prenume inedite mai au Alexia și Aris Eram, de la America Express, sezonul 6

Aris Eram s-a născut pe 24 iulie 2003, la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București, și a împlinit 20 ani. Alexia Eram s-a născut pe 31 august 2000 și are 23 de ani, astfel că aceasta este mai mare cu 3 ani decât fratele ei, alături de care a pornit pe Drumul Soarelui.

Cu toate acestea, mulți nu știu care sunt numele complete din buletin ale fraților Eram, de la America Express, sezonul 6. Deși toți îi știu drept Alexia și Aris, fiecare mai are câte un prenume.

Citește și: Motivul pentru care Alexia și Aris Eram au mers la studii în străinătate. Ce facultate a urmat concurenta de la America Express

Și în timp ce ambele nume ale lor încep cu litera A, celelalte prenume ale fraților Eram, încep cu litera M. Astfel, numele ei complet este Alexia Margot Eram, iar cel al fratelui său mai mic este Aris Melkior Eram.

În plus, pe lângă detaliul primei litele, prenunele Alexiei Eram și a lui Aris Eram de la America Express, sezonul 6 au semnificații speciale.

Care este numele complet al Alexiei Eram. Ce semnificație are prenumele Margot

Margot este un nume frațuzesc, derivat din Margareta. De asemenea, prenumele special pe care îl mai poartă Alexia Eram are origini grecești și poate fi tradus drept „perlă”. La originea și semnificația lui, se adaugă de asemenea, rafinamentul pe care îl emană.

Deși popularitatea numelui a fluctuat de-a lungul anilor, acesta nu s-a demodat niciodată și continuă să fie o alegere preferată în rândul părinților din toată lumea.

Pe de altă parte Alexia este considerată forma scurtă a numelui Alexandra, care vine de la Alexandros, nume grecesc care inseamna protector. Prin urmare, acest prenume are semnificatia de "protector al oamenilor”, „cel care isi apara poporul” - „puternicul, viteazul care apară”.

Care este numele complet al lui Aris Eram Eram. Ce semnificație are prenumele Melkior

Și cel de-al doilea prenume al fratelui ei mai mic are o semnificație cu totul special. Numele complet al tânărului în vârstă de 20 de ani este Aris Melkior Eram și are origine biblică. Melkior este numele unuia dintre cei trei magi care i-au adus daruri lui Iisus. Acesta înseamna cel care aduce aur, și semnifică bogatie.

Citește și: Aris Eram a fost exmatriculat din liceu. Concurentul America Express a povestit ce a făcut în adolescență

Mai mult decât atât, cel prenumele mezinului a dat și numele magazinului familiei Eram. Aceștia dețin un brand de cosmetice numit după fiul cel mic.

De asemenea, și Aris este un nume încărcat de semnificație. Acesta își are originile în limba greacă, fiind considerat forma scurtă a numelui Aristides sau Aristotel care este interpretat drept superior, excelent, drăguț, binevoitor, îngăduitor.

Mesajul Sânzienei Negru după ce Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express. Ce a spus concurent... De ce Alexia Eram a ajuns la terapie. Cu ce afecțiune s-a confruntat concurenta de la America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x