Antena Căutare

Ce s-a întâmplat în mașină între Aris Eram și Laura Giurcanu, după ce au dormit împreună la America Express. Ce a făcut tânărul

La America Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au format o echipă în etapa în care s-a realizat schimbul de parteneri. Cei doi au dormit atunci și împreună, pe salteaua așezată pe podeaua unui salon.

colaj de imagini cu aris eram si laura giurcanu la america express Galerie
La America Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au format o echipă în etapa în care s-a realizat schimbul de parteneri. Cei doi au dormit atunci și împreună, pe aceeași saltea așezată pe podeaua unui salon. | Antena 1

Mulți au privit cu sufletul la gură interacțiunile dintre ei, speculând că atunci ar fi început presupusa lor relație de iubire.

Tinerii au recunoscut că s-au simțit bine împreună și, după noaptea petrecută în salonul de înfrumusețare, au dezvăluit ce dialog au avut în mașină, în drum spre următoarea probă.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Matei, fratele mai mic al lui Vlad Huidu. Concurentul America Express se mândrește cu familia sa

Ce s-a întâmplat în mașină, între Aris Eram și Laura Giurcanu, după ce au dormit împreună la America Express

”Se mai pupă oamenii”, a zis Laura Giurcanu întrebată de Romică Țociu despre fotografiile surprinse de paparazzi.

Câteva minute mai târziu, Aris Eram și Laura și-au amintit o discuție în mașină, după ce au dormit o noapte împreună.

Înainte ca Giurcanu să dezvăluie ce s-a întâmplat, Aris a ținut să explice de ce a procedat așa.

”Eu m-am mai uitat la America Express. La schimbul de perechi am văzut că trebuie să se căsătorească și după să se sărute, să se pupe”, a povestit Aris.

„Mie îmi fusese frig toată noaptea, eram leșinați, eram murdari (…) Urcăm în mașină, nu trec 5 minute, și Aris îmi spune: „Ești ok să ne pupăm, da?”. Eu întreb doar, ca să nu pierdem timpul acolo, să vorbim despre asta acolo, ca să fim eficienți (…) Știi că în sezoanele trecute ăștia s-au pupat și să știm doar așa, dacă era ok cu asta', a declarat Laura Giurcanu, în podcastul moderat de Romică și Cătălin Țociu.

Citește și: Iulia Albu, mesaj neașteptat după eliminarea de la America Express, sezonul 6. Ce anunț a făcut criticul de modă în mediul online

Frumoasa șatenă a continuat: ”Eu am zis, dacă trebuie, trebuie. Pentru joc acum să câștigăm, ne pupăm”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Laura Giurcanu și Aris Eram, sărutări pătimașe în mașină

În urmă cu câteva luni, când a început difuzarea emisiunii America Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși de paparazzi în timp ce aveau un date și, ulterior, când s-au sărutat în mașină.

Potrivit Cancan, cei doi tineri de la America Express au petrecut câteva ore bune împreună, după care fiecare s-a retras la casa lui.

Întâlnirea amoroasă a concurenților de la America Express a început după ce Laura Giurcanu l-a luat de acasă pe Aris.

Acesta s-a urcat în mașina influencerului și s-au îndreptat spre un restaurant cu specific indian. Din imagini cei doi par timizi, semn că nu ar vrea să fie surprinși în tandrețuri în public.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu, imagini de colecție cu copiii lor în Laponia. Portretul de familie care i-a înduioșat pe fani

Timp de două ore, Laura și Aris au mâncat, s-au tachinat, au râs și au glumit. Întorși la mașină, cei doi s-au sărutat pasional.

Contactată de jurnaliștii de la Spynews, Laura Giurcanu a oferit o primă reacție, însă nu a vrut să ofere mai multe informații despre presupusa legătură amoroasă cu Aris Eram.

”Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cum arată și cu ce se ocupă Matei, fratele mai mic al lui Vlad Huidu. Concurentul America Express se mândrește cu famili... Diseară, la America Express, echipele luptă pentru biletul de aur, care duce direct spre Buenos Aires...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x