Antena Căutare

Iulia Albu, mesaj neașteptat după eliminarea de la America Express, sezonul 6. Ce anunț a făcut criticul de modă în mediul online

Iulia Albu a transmis un mesaj neașteptat după eliminarea de la America Express, sezonul 6. Criticul de modă și iubitul său au părăsit competiția celui mai dur reality show din România înainte de semifinală.

Colaj cu Iulia Albu și Mike în etapa opt America Express, la cursa pentru ultima șansă Galerie
Iulia Albu a transmis un mesaj neașteptat după eliminarea de la America Express, sezonul 6 | Antena 1

Iulia Albu și Mike au format o echipă de senzație în sezonul 6 America Express. Cei doi au atras rapid simpatia telespectatorilor cu felul lor carismatic și povestea de dragoste. De-a lungul aventurii de pe Drumul Soarelui s-a putut observa că aceștia trăiesc o iubire cu năbădăi.

Deși au avut parte de o mulțime de conflicte în competiție, criticul de modă și partenerul său au demonstrat faptul că dragostea învinge de fiecare dată. Așadar, concurenții au reușit să treacă peste fiecare obstacol peste care au dat pe traseu.

Înainte de semifinala celui mai dur reality show din România, Iulia Albu și Mike au fost eliminați. Criticul de modă și iubitul ei au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, iar totemul nu i-a mai putut salva. Soarele a fost roșu, fapt pentru care au fost nevoiți să își încheie aventura din America Express.

Citește și: În ce ipostază romantică s-a pozat Alexia Eram în brațele lui Mario Fresh. Ce ținută elegantă a purtat concurenta America Express

Concurenții au părăsit Drumul Soarelui cu zâmbetul pe buze și foarte mândri de parcursul lor în concurs. Cei doi s-au descurcat de minune în emisiune și au făcut față cu brio celor mai mari provocări.

Ce mesaj a transmis Iulia Albu în mediul online, după ce a fost eliminată de la America Express, sezonul 6

Pentru că este destul de activă în mediul online, Iulia Albu nu a ezitat să transmită un mesaj important la scurt timp de la difuzarea ediției în care a părăsit America Express. Vedeta de televiziune a publicat trei imagini în care apare alături de Mike.

De asemenea, prin postarea ei a ținut să facă și un anunț important. Aceasta a dat de veste că urmează să vorbească despre cele opt etape de pe Drumul Soarelui în cadrul unui nou proiect în care este implicat și iubitul ei.

„Poze cu cocosul 🎱✨❤️ 8 etape, o poveste pe care o vom prezenta în episoade, cu bune, cu rele, CU DRAG ȘI DRAC. Va mulțumim pentru tot.”, a fost descrierea folosită de criticul de modă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Iuliei Albu a generat o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Se pare că vedeta de televiziune și iubitul său au cucerit publicul cu apariția lor în sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu, imagini de colecție cu copiii lor în Laponia. Portretul de familie care i-a înduioșat pe fani

„Cred că ai fost surpriza plăcută a sezonului! Mi-a plăcut această Iulia, ești foarte tare și meriți tot ce e mai bun!”, „Un om asumat și luptător până la sfârșit”, „Felicitări pentru parcurs! Mă bucur că ai lăsat să se vadă o alta latură a ta” sau „Ce păcat că ați plecat!!! Dar ați fost super tari! ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, Iulia Albu și Mike au cucerit inimile multor fani odată cu participarea în sezonul 6 America Express.

Giulia și Vlad Huidu, imagini de colecție cu copiii lor în Laponia. Portretul de familie care i-a înduioșat pe fani... Cum arată și cu ce se ocupă Matei, fratele mai mic al lui Vlad Huidu. Concurentul America Express se mândrește cu famili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x