Antena Căutare

Ce studii are George Tănase de la America Express. Colegul lui Ionuț Rusu a investit în educația sa

George Tănase face echipă cu Ionuț Rusu la America Express. Cei doi concurenți formează una dintre cele mai delicioase perechi din competiția de la Antena 1.

colaj de imagini cu george tanase s ionut rusu la america express Galerie
George Tănase face echipă cu Ionuț Rusu la America Express. Cei doi concurenți formează una dintre cele mai delicioase perechi din competiția de la Antena 1. | Antena 1

Chiar dacă e activ pe toate rețelele sociale, George Tănase este un bărbat discret. Nu se știu foarte multe lucruri despre concurentul de la America Express, mai ales despre educația lui.

Rezultatele muncii lui sunt vizibile tuturor, însă puțini știu ce studii are partenerul lui Ionuț Rusu de pe Drumul Soarelui.

Citește și: America Express, din nou lider de piață. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit competiția după cursa pentru ultima șansă

Ce studii are George Tănase de la America Express

George Tănase a venit pe lume în comuna Turcoaia din județul Tulcea, în anul 1993. 19 ani mai târziu, în 2012, a absolvit Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Tulcea.

Ulterior a decis să urmeze calea televiziunii și a absolvit școala de televiziune Intact Media Academy din București. În 2014 a debutat în televiziune în emisiunea ”Tânăr și Nedumerit”, difuzată pe ZU TV.

În perioada 2015-2016 a jucat pe scena Teatrului Național ”Ion Luca Caragiale” din București și în cadrul Universității Hyperion alături de trupa de teatru Arthesium.

Tot în 2016, George Tănase a participat la iUmor și a reușit să ajungă în finală. Ba mai mult, el a intrat în echipa emisiunii ”În puii mei”.

De asemenea, George a studiat la Universitatea Româno-Americană din București.

Citește și: Iuliana Pepene, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta concurenta America Express când era mică

Cine sunt concurenții de la America Express: Drumul Soarelui 2023. Nouă perechi/echipe pleacă în aventura vieții lor

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Citește și: Ce mesaj a transmis Cleopatra Stratan în mediul online, după eliminarea de la America Express. Fanii au reacționat imediat

Ce mesaj a transmis Cleopatra Stratan în mediul online, după eliminarea de la America Express. Fanii au reacționat imedi... Iuliana Pepene, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta concurenta America Express când era mică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x