Antena Căutare

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, mesajul transmis înainte să plece în America Express. Ce au ținut să-și anunțe fanii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au mers în acentura America Express cu mult curaj și înainte de a porni în competiție, aceștia au făcut o postare pe rețelele de socializare, unde și-au anunțat fanii despre plecarea lor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, mesajul transmis înainte să plece în America Express. Ce au ținut să-și anunțe fanii Galerie
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, mesajul transmis înainte să plece în America Express. Ce au ținut să-și anunțe fanii | Instagram

Echipele de la America Express România au plecat în urmă cu puțin timp în țara de unde competiția va începe. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ținut să-și anunțe fanii cu privire la plecarea lor și ce sentimente în încearcă în aceste momente.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, mesajul pe care l-au postat pe rețelele de socializare înainte de a pleca în America Express. Ce poza au publicat

Cei doi soți au surprins pe toată lumea cu fotografia pe care au făcut-o publică pe internet, dar și cu mesajul pe care l-au transmis pe rețelele de socializare. Iată ce cuvinte au scris aceștia:

Citește și: Edward Sanda, declarație de dragoste pentru Cleopatra Stratan, după ce au anunțat că particpă la America Express: „Cu tine aș..”

„În câteva ore plecăm în aventura vieții noastre în America Express România! Vă mulțumim pentru toate mesajele de susținere pe care ni le trimiteți! Vă promitem că o sa fiți mândri de noi!”, au scris cei doi cântăreți pe rețelele de socializare, în descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii acestora au ținut să le scrie și ei câteva cuvine de susținere pe Instagram. „Sunteți cei mai buni”, „Sigur veți face o impresie foarte bună”, „Abia aștept să vă văd”, „Mult succes!”, le-au scris fanii celor doi pe rețelele de socializare.

„Avem două bagaje mari, nu vrem să ne încărcăm cu bagaje, chiar dacă aveam posibilitatea să luăm mai multe. Suntem strategici și organizați și ne-a încăput tot pentru toată perioada într-n bagaj mare. El și-a ales hainele, mi-a zis ce să pun și eu am stat și am organizat pe pungi, pe strategie. Fiecare pungă cu căte o etapă. Când ajungem în America doar luăm punga pentru fiecare stage și gata”, au declarat ei în aeroport, la plecarea în America Express.

Citește și: Ce a scris Giulia Anghelescu despre participarea la America Express alături de soțul ei, Vlad Huidu: „Suntem nerabdatori”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac echipă pe Drumul Soarelui

Cleopatra Stratan și Edward Sanda participă în noul sezon America Express, pe Drumul Soarelui. Cei doi îndrăgostiți și-au dorit să participe și să își testeze limitele personale, dar și ale relației lor. Iată ce a postat cântărețul pe pagina sa de Instagram!

Pe rețelele de socializare, Edward Sanda a publicat o fotografie în care apare alături de Cleopatra Stratan, în dreptul căreia a transmis un mesaj emoționant. Mai mult decât atât, cântărețul și-a rugat fanii să îi susțină și să le țină pumnii în participarea emisiunii de la Antena 1. Cei doi soți își doresc de ceva vreme să participe la emisiune, iar acum vor avea ocazia să demonstreze ce pot!

„Cu tine aș merge până la capătul pământului, dar de data asta mergem oficial în America Express România, pe Drumul Soarelui! Să ne țineți pumnii!, a scris cântărețul în mediul online.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului șase America Express sunt gata să facă față celor mai tari provocări. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut că simțeau nevoia de puțină adrenalină și de noi experiențe.

„Am ales să plecăm la America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express. Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!”, a dezvăluit și Cleopatra Stratan.

Laura Giurcanu a publicat un mesaj special înainte de plecarea în aventura America Express 2024. Ce i-a transmis Sânzian... Ce studii are Alexia Eram. Concurenta de la America Express a absolvit o facultate din străinătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x