Antena Căutare

Cu ce căntăreț cunoscut ar fi trebuit să facă echipă Romică Țociu la America Express inițial. Cum a ajuns să meargă cu Cătălin

Romică Țociu a povestit cum a ajuns să formeze echipă cu Cătălin Țociu în America Express. Inițial, actorului i s-a propus să participe alături de un cântăreț cunoscut.

Colaj cu Romică Țociu, Cătălin Țociu și Jean de la Craiova Galerie
Romică Țociu a povestit cum a ajus să facă echipă cu fiul său în America Express | Antena 1 & YouTube

Romică Țociu și fiul său Cătălin Țociu au fost invitați la podcastul Badassmom, moderat de Giulia Anghelescu. Cei doi au fost întrebați cum au ajuns să formeze o echipă în America Express. Actorul a dezvăluit că inițial s-a pus problema să meargă alături de Jean de la Craiova, colegul său din sezonul 13 de Te cunosc de undeva! Romică Țociu a precizat că se înțelege foarte bine cu Jean de la Craiova, însă au considerat amândoi că în contextul America Express această combinație nu ar fi fost una de succes, în economia efortului necesar în cursele dificile.

Cătălin Țociu era mare fan al emisiunii și și-a rugat tatăl să meargă împreună în competiție. Mama lui Cătălin a insistat și ea la soțul ei să încerce această experiență tată-fiu.

Citește și: Cum au răspuns Romică Țociu și Cornel Palade întrebați de ce nu au participat împreună la America Express. Ce au dezvăluit

Cum au ajuns Romică Țociu și Cătălin Țociu să formeze o echipă la America Express

„Inițial mi s-a propus să merg cu Jean de la Craiova. Eu îl iubesc pe Jean. E fratele meu. Am fost la Te cunosc de undeva! împreună. E un tip fenomenal, cu simțul umorului. E bombă! Dar n-ar fi făcut față în America Express. Noi doi nu! Era greu! Când i-am povestit a zis <<nu cred>>! În schimb, eram secondat din spate de fiul meu! Mi-a spus că e visul lui. Jean nu s-a pupat niciodată cu programul Amerca Express și trebuia să iau o decizie. Cătălin era în coasta mea. Și Nicoleta (n.r. soția) în ureche mea: <<Du-te cu Cătă. Amândoi>>”, a povestit Romică Țociu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru că a văzut dorința fiului său de a avea parte de această experiență unică, Romică Țociu a luat decizia de a-i asculta rugămințile și de a merge în America Express în această formulă de tată-fiu.

„Eu voiam mult! De când a început emisiunea. Eu eram fiert. Știam toate sezoanale. Era șansa mea să merg!”, a spus Cătălin Țociu.

Romică Țociu a dezvăluit că el a fost cel care i-a propus Adrianei Trandafir, partenera sa alături de care a și câștigat un sezon de Te cunosc de undeva! să meargă cu Maria Speranța în Asia Express.

Citește și: America Express, sezonul 6. Romică și Cătălin Țociu, ajutor neprevăzut. Ce echipe s-au calificat la al doilea joc de amuletă

Romică Țociu a mărturisit că în America Express a descoperit lucruri extraoridnare despre fiul său.

„Și Adrianei Trndafir i-am zis să o ia pe fiica ei. I-am zis: Sunt atâtea lucruri pe care le poți descoperi. Și la același lucru m-am gândit și eu. Și chiar am descoperit niște chestii atât de mișto despre Cătălin”, a spus Romică Țociu în cadrul podcastului Giuliei.

America Express, sezonul 6. Romică și Cătălin Țociu, ajutor neprevăzut. Ce echipe s-au calificat la al doilea joc de amu... Giulia și Vlad Huidu au câștigat imunitatea mare în ediția de aseară America Express. Urmează senzații tari la înălțime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x