Antena Căutare

Cum au răspuns Romică Țociu și Cornel Palade întrebați de ce nu au participat împreună la America Express. Ce au dezvăluit

Romică Țociu și Cornel Palade au dezvăluit care este motivul pentru care nu au participat împreună la America Express, sezonul 6. Cei doi actori au o relație de prietenie și în afara scenei care ține de 30 de ani.

colaj foto romica tociu si catalin la america express si cornel palade Galerie
Romică Țociu și Cornel Palade au dezvăluit care este motivul pentru care nu au participat împreună la America Express, sezonul 6 | Antena 1

Romică Țociu face echipă cu fiul lui, Cătălin, la America Express, sezonul6. Cu toate acestea, mulți dintre fanii actorului s-au întrebat de ce nu a mers alături de colegul lui de scenă, Cornel Palade. Invitați în platoul Observator 12, cuplul umoristic a răspuns întrebării de pe buzele tuturor. Iată ce au spus!

De ce Romică Țociu nu a mers cu Cornel Palade la America Express, sezonul 6

Romică Țociu și Cornel Palade au venit în platoul Observator pentru a vorbi despre cel mai recent proiect al lor. Îndrăgitul cuplu de actori a anunțat că revine pe scenă, după o absență de 25 de ani. De asemenea, cei doi au bifat recent și o apariție pe scena iUmor și au făcut furori cu numărul lor.

Citește și: Ce apare în buletinul lui Romică Țociu. Puțini știu că ”Romică” e doar numele de scenă și artistul are trei prenume

Astfel, mulți s-au întrebat cum de nu au participat împreună la America Express, sezonul 6, deși de 30 de ani lucrează împreună și au ajuns să fie prieteni foarte buni.

„El mai avusese la activ niște evadări în junglă și i-au fost suficiente. Nici nu am mai îndrăznit să-i propun”, a răspuns cu sinceritate Romică Țociu. Actorul a mai ținut să precizeze că dacă ar fi mers împreună, „se întorceau de la aeroport”.

„Gândiți-vă că el are 60 de ani, eu 70. Ce alergătură ar fi fost... cât să reziști?! Eu m-am obișnuit să trăiesc confortabil”, a mărturisit și Cornel Palade.

Îndrăgitul cuplu de actori a rememorat și primele apariții pe scenă. Ei au explicat cu s-a sudat relația dintre ei care, în timp, s-a transformată într-o prietenie pe viață.

„Ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am luat”, a declarat, scurt și la obiect, Cornel Palade.

„A fost aici o chimie aproape inexplicabilă. Nu nepărat în timp s-a întâmplat. S-a întâmplat de prima dată. Eu cred că noi am fost hărăziți unul altuia. Cred că a fost o întâlnire Dumnezeiască, numai în beneficul nostru și al spectactorilor”, a mărturisit și Romică Țociu de la America Express, sezonul 6.

Citește și: Cine e și cum arată fiica lui Romică Țociu de la America Express sezonul 6. Daria este sora mai mică a lui Cătălin Țociu

Cei doi au mai precizat că secretul lor, datorită căruia au reușit să mențină o relație atât de bună timp de 30 de ani, este faptul că nu s-au sufocat unul pe celălalt. Ambii și-au lăsat spațiu să își trăiască propriile vieți.

Cum arată Iulia Albu fără strop de machiaj pe chip. Concurenta de la America Express a renunțat la retușurile din pensul... Cum se simte Iulia Albu când vede America Express la TV. Ce a mărturisit despre momentele tensionate cu Mike...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x