Căutare Live

Cum arată fiica Andreei Antonescu. Cine se ocupă de Sienna cât timp cântăreața participă la America Express

Andreea Antonescu este mama unei fete superbe, în vârstă de 11 ani. Nașa de botez a Siennei este chiar Andreea Bălan, colega de trupă a mamei sale, dar și colega de echipă la America Express.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu participă împreună la America Express 2022

Antena 1

Sienna, fiica Andreei Antonescu, are 11 ani și îi bucură viața mamei sale. Tânăra aproape că o ajunge la înălțime pe mama sa și este o domișoară superbă și cochetă.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, imagine inedită din America Express. Ce a apărut pe rețelele sociale ale chef-ului

Cum arată Sienna, fiica Andreei Antonescu

Sienna a suținut-o pe mama sa când a fost vorba despr eplecarea acesteia în America Express.

În timp ce cântăreața participă la aventura vieții sale alături de Andreea Bălan, de Sienna are grijă tatăl ei, Traian Spark, fostul soț al Andreei Antonescu, potrivit spynews.ro.

Sienna este obișnuită să locuiască cu tatăl ei, aceasta petrecând câteva luni pe an și în America, acolo unde bărbatul locuiește. Astfel, faptul că stă cu tatăl său cât timp Andreea Anyonescu este plecată în America Express, nu reprezintă o noutate sau o provocare pentru fetiță.

Citește și: Cum trece Răzvan Fodor peste această perioada grea, după ce soția sa, Irina, a plecat la filmările la America Express

„Sunt super deschisă ca mamă, îmi las copilul să facă absolut ce vrea, dar bineînțeles că îi spun că există și părți negative, că diferența dintre noi în primul rând e vârsta, că sunt mult mai experimentată decât ea… De multe ori mă înțelege, de multe ori nu, cert este că am ajuns în „papucii” părinților mei și știu exact despre ce este vorba. Nu vreau să par o mamă îmbătrânită, învechită", spunea Andreea Antonescu despre fiica sa.

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat după 8 ani de mariaj, însă Sienna are o legătură specială cu ambii părinți.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan paarticipă la America Express 2022

Cele două prietene care în urmă cu 20 de ani făceau furori cu melodiile trupei Andre au acceptat provocarea de a trăi împruenă experiența America Express. Fetițele Andreei Bălan stau cu bunica lor, în timp ce artista este plecată în competiție.

9 perechi de vedete au pornit aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Iată concurenții de la America Express.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci calcă pe urmele conquistadorilor.

Citește și: Imagini de colecție cu Jean Gavril din copilărie. Cât de bine seamănă fiica sa cu el. Micuța Eva este copia fidelă a tatălui ei

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele care au pornit pe Drumul Aurului, la America Express, în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Pe rețelele sociale au apărut imagini cu Andreea Antonescu și Andreea Bălan în America Express.

Larisa Iordache, îngenunchiată de durere la un an de la moartea mamei sale. Ce mesaj a transmis sportiva din America Exp...
Ultimele știri
x