Antena Căutare

Mesajul transmis de Vlad Huidu, după ce Sonia Simionov l-a votat la cursa pentru ultima șansă. Ce i-a răspuns jurnalista de război

Vlad Huidu a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, după ce Sonia Simionov l-a votat să meargă la cursa pentru ultima șansă alături de soția lui, Giulia Anghelescu. Jurnalista de război i-a răspuns imediat, chiar în mediul online.

Colaj cu Vlad Huidu, Giulia Anghelescu, Sonia Simionov și Iuliana Pepene la America Express Galerie
Vlad Huidu a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, după ce Sonia Simionov l-a votat să meargă la cursa pentru ultima șansă alături de soția lui, Giulia Anghelescu | Antena 1

Rivalitățile au ieșit la iveală în ediția 10 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 1 noiembrie 2023. Cursa pentru ultima șansă a scos la iveală concurența dintre cele nouă perechi ale reality show-ului.

După ce Irina Fodor a anunțat primele două echipe care s-au întrecut pentru a rămâne în competiție, concurenții au fost puși să voteze o a treia echipă pe care să o trimită în cursa pentru ultima șansă.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Alexia și Aris eram sunt cei care au fost imuni în al doilea stage din sezonul 6 America Express, motiv pentru care au trecut direct în etapa următoare a emisiunii.

Concurenții au fost surprinși de strategiile colegilor de competiție. Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, Ionuț Rusu și George Tănase, Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt cei care au fost votați intens.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce gest neașteptat a făcut Sânziana Negru. Iulia Albu, moment de panică într-o mașină: „Ține-mă!”

S-au dat schimburi de replici acide între echipe, iar multe păreri au ieșit la iveală. Sonia Simionov a decis să-i trimită la cursa pentru ultima șansă pe Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, fapt care a stârnit o mulțime de reacții.

„Considerăm că indiferent de clasarea lor pe parcursul întregului concurs au o constanță. Nu au ajuns niciodată pe ultimele locuri, sunt tot timpul de la mijloc în sus, iar noi de la început am considerat că vom aplica strategia eliminării celui mai puternic!”, a spus jurnalista de război la America Express.

Ce mesaj a transmis Vlad Huidu, după ce a fost propus la cursa pentru ultima șansă de Sonia Simionov și Iuliana Pepene

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Vlad Huidu și Giulia Anghelescu formează o echipă puternică la America Express. Așadar, ceilalți concurenți nu au stat prea mult pe gânduri și i-au propus la cursa pentru ultima șansă din al doilea stage.

Deși au primit trei voturi, aceștia nu au plecat pe traseu. Cea de-a treia echipă care a intrat la cursa pentru ultima șansă a fost Cleopatra Stratan și Edward Sanda, care au fost propuși de alte 4 perechi.

La scurt timp de la difuzarea ediției 10 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, Vlad Huidu a transmis un mesaj neașteptat pentru Sonia Simionov și Iuliana Pepene.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut un anunț neașteptat înainte de cursă. Ce a zis Irina Fodor

„Concursul e concurs! Vă iubim!”, a scris el într-o postare pe Instagram.

Sonia Simionov nu a ezitat să răspundă: „Voi știți că votul meu a fost, tot timpul, un compliment! Respect!”

„Sunteți cel mai fain cuplu!”, a spus Iuliana Pepene.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Iulia Albu și Mike, salvați de la eliminare în ediția de aseară America Express: ”A fost o ușurare să vedem soarele verd... Ce mesaj a transmis Iulia Albu, după ce a fost salvată de la eliminare în al doilea stage din sezonul 6 America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x