Antena Căutare

Din ce fac bani Puya și Melinda. Au trei firme cu profituri impresionante

Puya și Melinda, foștii concurenți de la America Express, sunt unele dintre cele mai apreciate, sudate și discrete cupluri de la noi. Iată din ce fac cei doi bani.

colaj de imagini cu puya si melinda de la america express Galerie
Puya și Melinda, foștii concurenți de la America Express, sunt unele dintre cele mai apreciate, sudate și discrete cupluri de la noi. Iată din ce fac cei doi bani. | Antena 1

Conform Fanatik, Dragoș și Melinda Gărdescu deșin trei firme. În Datele de la Registrul Comerțului se menționează faptul că cele trei companii se ocupă cu activități legate de muzică.

Salajanlove Music, Westcoast Production și Scandalos Music sunt cele trei firme ale familiei lui Puya. Pe lângă acestea, este bine știut faptul că Melinda are și ea propria afacere, de care se ocupă singură.

În 2021, de exemplu, firmele menționate au mers foarte bine. Puya a obținut cifre de afaceri impresionante cu două dintre companii, în timp ce a treia a raportat zero încasări și profit.

Citește și: Operația estetică pe care și-a făcut-o Melinda, soția lui Puya. Ce parte a corpului a îmbunătățit

Câți bani fac Puya și Melinda cu firmele lor

Actele depuse de una dintre firmele, Westcoast Production, arată că în ultimul an fiscal declarat a avut o cifră de afaceri de 267.633. Profitul a fost pe măsură: 173 601 lei, iar datoriile 139 828. Conform legii, Puya poate obține dividente de 173.601 lei, adică aproximativ 35.000 de euro.

Scandalos Music a avut și ea o cifră de afaceri impresionantă: 217.342, însă profitul a fost mult mai mic: 60.184, adică aproximativ 12.000 de euro. Conform datelor de pe listafirme.ro, a treia firmă are 0 cifra de afaceri și datorii de 9.421 lei.

Astfel, în 2021, Puya și Melinda au reușit să obțină un profit de aproape 50.000 de euro, adică aproximativ 4.000 de euro lunar.

Citește și: Cum arată vila în care locuiesc Puya și Melinda. Imagini cu locuința celor doi concurenți de la America Express

Melinda are și ea propria afacere

În ultima perioadă, Melinda, soția lui Puya, a început să creeze haine unice. Ei îi place să croșeteze și a profitat de această pasiune pentru a își deschide un business.

”La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat. Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie”, a afirmat soția lui Puya la XNS de la Antena Stars.

Prețurile produselor de pe Melshop pornesc de la 250 de lei și ajung până la 1.600 pentru articolele vestimentare mai complexe, cum ar fi pantaloni sau cardiganele pentru anotimpul rece.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Puya și soția sa, Melinda. Cine e mai mare și cu cât

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x