Antena Căutare

Finala America Express, 19 martie 2023. Cât valorează marele premiu America Express. Anunțul surprinzător făcut de Irina Fodor

Irina Fodor a dat startul celei de-a 10 etape și ultima de pe Drumul Aurului. Înainte de prima misiune, prezentatoarea a ținut să le amintească celor 3 echipe rămase în competițe miza pentru care luptă în săptămâna mega-finalei.

Irina Fodor a anunțat cât valorează marele premiu America Express la începutul săptămânii mega-finalei

Antena 1

Concurenții sunt pe ultima sută de metri, pe Drumul Aurului, la doar un pas de marele premiu America Express. Din cele 9 echipe alinate la startul competiției, la finalul acestei etape, numai una se va întoarce acasă cu trofeul mult râvnit.

Miza ediției din această seară este jocul pentru ultima amuletă din acest sezon, iar bătălia se dă într-un peisaj suberb, pe plajele de la Marea Caraibilor. Joker-ul este, de asemenea, cu atât mai râvnit cu cât avantajul său poate aduce echipa câștigătoare cu un pas mai aproape de Marea Finală.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cum arată femeia din tribul Wayuu care l-a „fermecat” pe Cătălin Scărlătescu

Anunțul făcut de Irina Fodor la America Express, ediția 37 din 19 martie 2023. Cât valoarează marele premiu

Irina Fodor a dat startul celei de-a 10 etape și ultima din acest sezon cu un anunț care le-a reamintit concurenților pentru ce luptă. Gazda show-ului a ținut să precizeze că urmează trei zile cu probe de foc, demne de săptămâna maga-finalei.

„Voi cu toții aveți o șansă uriașă acum. Ține de voi, de felul în care porniți această cursă, pe ultimii kilometri din Cartagena. Mai sunt 400 de kilometri. Nu e floare la ureche. Sunt trei zile grele, vă voi da multe de făcut. Doar două perechie se pot lupta pentru marele tiltu, marele trofeu și marele premiu de 30.000 de euro”, le-a transmis acesta înainte de startul cursei.

„Cu si-guranță ne-am depășit limitele. Și odată ajunse pe ultima sută de metri, da, recunoaștem că am mai descoperit un buton pe care l-am activat: e acum sau niciodată, e totul sau nimic!”, a declarat Andreea Antonescu.

„Eu nu știu cum am ajuns în etapa a zecea. Cred că mi-am atins apogeul nebuniei”, a spus și Scărlătescu

Pentru prima misiune, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut de demonstrat cât de bine își cunosc țara, dar și să învețe mai multe despre Columbia.

Ulterior, ei au fost nevoiți să completeze două hărți goale, ale celor două țări, cu ajutorul localnicilor, toate acestea după ce și-au confecționat singuri panourile.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Andreea Bălan, accidentare dureroasă. Ce a pățit concurenta în timpul unei misiuni

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Reacția virală a lui Puya când o adolescentă a urcat pe scenă în timpul concertului: „O vezi pe aia mică? Aia e nevastă-... Finala America Express, 19 martie 2023. Ce au pățit Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timpul probei. De ce s-au înto...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x