Antena Căutare

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cum arată femeia din tribul Wayuu care l-a „fermecat” pe Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a fost „fermecat” de o femeie din tribul Wayuu în semifinala America Express de pe 15 martie 2023. Concurentul nu s-a putut abține și a luat-o în brațe de drag. Iată ce a recunoscut.

Cătălin Scărlătescu a fost fascinat de o femeie Wayuu, la America Express

Antena 1

Semifinala America Express de pe 15 martie 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente inedite și o cultură complet spectaculoasă. Cele trei echipe de la cursa pentru ultima șansă au pășit în mijlocul deșertului pentru a îndeplini probe inedite.

Citește și: Semifinala America Express, 14 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de ajutorul medicului. Ce a pățit concurentul

După ce au fost pictați pe față și au pus sare în solniță. Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și frații Gavril au plecat către o altă misiune neașteptată. Acolo au fost nevoiți să aducă anumite obiecte din casele oamenilor din trib, iar după să învețe numesc obiectele în limba Wayuu.

Cătălin Scărlătescu a fost „cucerit” de o femeie din tribul Wayuu în semifinala America Express de pe 15 martie 2023

Cătălin Scărlătescu a fost „cucerit” de femeia din tribul Wayuu care îl învăța să rostească anumite cuvinte. Concurentul a mărturisit că aceasta i-a amintit de bunica lui.

„Zici că era bunică-mea și nu voia să mă certe. Aș fi luat-o acasă! Pe bune, avea o fățucă așa de drăguță”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi. De ce a izbucnit în lacrimi Cortea

Și Doina Teodoru a fost de aceeași părere cu iubitul său. Femeia a reușit să-i impresioneze pe cei doi cu felul său carismatic și aspectul fizic. De asemenea, concurentul a luat-o în brațe de drag.

„Stai să te iau în brațe. Dă să te pup!”, a mai zis Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cum a reacționat Cătălin Bordea când a văzut un băiețel. Ce l-a supărat pe N... Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cătălin Scărlătescu, la pământ. Doina Teodoru i-a sărit imediat în ajutor. C...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x