Antena Căutare

Finala America Express, 20 martie 2023. Ce avantaj au primit Bordea și Cortea, după ce au câștigat joker-ul. Ce se afla în pachete

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au aflat ce aveau în pachetele de la Irina Fodor primite la jocul de amuletă și Jocker. Proba cu portul național din ediția 38 a dezvăluit un detaliu mai puțin conscut despre Cortea.

Bordea și Corta au primit un avantaj important, după ce au câștigat ultimul joker din acest sezon de America Express

Antena 1

În urma jocului de amuletă câștigat în ediția anterioară, Bordea și Cortea au primit un avantaj extrem de important. Cu toate acestea, ei nu au putut să afle despre ce este vorba până la momentul în care au avut nevoie de el. Aflați în fața mission board-ului, ei au deschis pachete care iar ce au descoperi în interior i-a făcut să le mulțumească celor doi coechipieri de ieri.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Semifinala America Express, 14 martie 2023. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi. De ce a izbucnit în lacrimi Cortea

Ce au găsit Bordea și Cortea în pachetele de la Irina Fodor la America Express, ediția 38 din 20 martie 2023. Ce legătură are Cortea cu costumul popular

Ajunși la misiunea din Plaza San Nicolás din Barranquilla, cei doi au putut să afle, în sfârșit, ce conțineau pachetele obținute în urma jocului de jocker câștigat. Așa cum le promisese Irina Fodor în ziua anterioară, ei au primit un avantaj substanțial care i-a ajutat să scutească mult timp la această probă.

Astfel, pachetele conțineau încă o bancnotă de 50.000 de pesos și în plus, alte două costume naționale pe care le puteau vinde pentru a strânge suma de 200.000 de pesos și mai rapid.

„Deci s-a făcut lumină! Mulțumim Angie și tocilarul din Germania! Noi avem de două ori mai mulți bani, plus costume pe care am putea să le mai vindem. E un avantaj incredibil de bun. Mi se pare cel mai bun Jocker pe care l-am avut până acum”, a fost reacție celor doi când au realizat.

Cu toate acestea, precum adversarii lor, și ei au fost nevoiți să îmbrace portul național pus la dispoziție. În timp ce Bordea a mărturisit că este prima dată când poartă un astfel de costum, despre coechipierul său a ieșit la iveală un detaliu mai puțin cunoscut.

„Eu am cântat în taraf. Eu știu ce înseamnă costum popular, am purtat de mi s-a secat, când eram mic”, a povestit comediantul.

Citește și: Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cum a reacționat Cătălin Bordea când a văzut un băiețel. Ce l-a supărat pe Nelu Cortea

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 20 martie 2023. Echipa Andre a organizat un concert. Scărlătescu a vrut să gătească un preparat ... Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți în plină stradă. „Am trecut cu greu peste...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x