Antena Căutare

Finala America Express, 19 martie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din acest sezon. A fost o victorie „la limită”

Ultimul joc de amuletă din acest sezon de America Express a dus tensiunea la cote maxime. În ediția 39 din 19 martie 2023, două echipe au luptat cot la cot alături de noii coechipieri pentru a obține un avantaj extrem de important în următoarea cursă.

Finala America Express, 19 martie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din acest sezon. A fost o victorie „la limită” Galerie
Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul de amuletă de pe 19 martie 2023 de la America Express | Antena 1

După o cursă care le-a testat răbdarea celor trei chipe rămase în lupta pentru marele premiul America Express, și ultimul joc de amuletă din acest sezon a fost pe măsură. Cu toate acestea jocul a marcat o premieră - echipele având ajutoare de nădejde. Alături de noii membri, ei au fost împărțit în jumătatea „smart” și cea „fit” și s-au luptat cu toate armele pentru avantajul mult râvnit.

A fost un joc de amuletă încărcat de povești cu pirați, legende locale, desfășurat într-un peisaj de vis, pe una dintre superbele plaje de la Marea Caraibelor. Fiecare membru al echipei a avut câte un traseu diferit, fiind nevoiți să își folosească atât inteligența, cât și forța fizică.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Cât valorează marele premiu America Express. Anunțul surprinzător făcut de Irina Fodor

Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din acest sezon de America Express. Ce echipă a fost penalizată, chiar în timpul jocului

Concurenții au avut parte de un joc de-a dreptul inedit în prima ediție din săptămâna mega-finalei, difuzată pe data de 19 martie 2023. Pentru prima dată, ei au luptat cot la cot cu alți doi coechipieri noi, găsiți pe parcursul misiunilor din acea zi.

Irina Fodor a anunțat că jocul va fi câștigat de cei care reușesc să ridice primii steagul și astfel, vor intra în posesia mult râvnitului avantaj oferit de Joker.

Pe cât de ușor a părut la început, pe atât de greu s-a dovedit a fi pe parcurs ultimul joc pentru amuletă din acest sezon. Acesta a fost presărat și cu momente de tensiunea, iar pentru că Andreea Bălan și Andreeea Antonescu au o încălcat o regulă importantă, gazda show-ului a oprit jocul.

Irina le-a atras atenția asupra faptului că nu aveau voie să sape împreună și în consecință, au primit cinci secunde de penalizare. Fetele de la Andre au recuperat timpul pierdut foarte repede, dar cu toate acestea, după un joc „la limită”, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost câștigătorii amuletei de 1000 de euro și a Jocker-ului.

„Ne-am bucurat toți patru foarte tare, dar în contrast total, Bălanca era transfigurată!”, au spus câștigătorii.

Extrem de dezamăgita, aceasta a explicat că din cauza unei probleme tehnice, la steag, au pierdut amuleta la mustață. „N-am putut să desfacem cârligele alea, că eu îl prideam și e frustrant”, a declarat aceasta. „Am tras în același timp, doar că al nostru, fiind nedesfăcut”, a mai adăugat aceasta.

De asemenea, în urma Joker-ului extras, cei doi au primit două pachete, care le vor aduce „un mare avantaj în cursa de mâine”.

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Ce au pățit Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timpul probei. De ce s-au întors

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 19 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „speriate” de povestea noului coechipier. Ce... Ce mesaj a transmis Andreea Bălan în mediul online, înainte de ultima etapă din America Express. Fanii au reacționat ime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x