Antena Căutare

Finala America Express, 20 martie 2023. Cum s-a descurcat Cătălin Scărlătescu la concursul de limbo. Ce a pățit Nelu Cortea

Cele trei echipe rămase în competiție au avut parte de o surpriză la careu. În cea de-a 38 ediție, departajarea s-a făcut într-un mod inedit, care a stârnit hohote de râs, dar a și ascuțit rivalitățile între concurenți.

Concurenții America Express, dansâns limbo, colaj Galerie
Concurenții America Express au avut un concurs de limbo în ediția de pe 20 martie 2023 | Antena 1

Irina Fodor i-a luat total prin surprindere pe concurenți cu anunțul său. După ce s-au bucurat de un scurt moment cu muzică și dans tradițional, cele trei echipe și-au dat seama ce se întâmplă imediat ce au văzut bara de limbo. Pentru a stabili ordinea plecării în cursă, ei au fost nevoiți să treacă pe sub aceasta, la cel mai jos nivel, iar întreg momentul a stârnit hohote de râs.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Ce detaliu important au uitat Cătălin Bordea și Nelu Cortea: „O luăm de la capăt”

Rezultat surprinzător la concursul de limbo, la America Express, ediția 38 din 20 martie 2023. Cine a fost cel mai flexibil și ce echipă a plecat prima în cursă

„Noi ca noi, că suntem descurcărețe. Eu voiam să îi văd pe băiteți. Să îl văd exact pe Scărlătescu cum se descurcă sau pe Bordea cu Cortea”, a fost reacția Andreei Antonescu atunci când a aflat ce trebuie să facă pentru a pleca în cursă.

„Cum să trec eu pe sub bara aia? Dar zic hai că tot ce ține de plajă și de apă e frumos”, a încercat să se încurajese și chef-ul. Mai mult, el a a fost cel cu inițiativă. Scărlătescu a luat-o pe Doina de mână și s-au oferit să încerce primii, spre deliciul tuturor.

Dacă la prima încercare, toate cele trei echipe s-au distrat și au trecut pe sub bara de limbo fără probleme, lucrurile s-au complicat atunci când aceasta a coborât la cel mai de jos nivel.

Spre surprinderea tuturor, cel care s-a descurcat cel mai bine a fost Cortea care însă, a suferit o accidentare la genunchi. Din acest motiv, cocurentul a ales să abandoneze, așadar lupta finală s-a dat între Andreea Bălan și Doina Teodoru.

„Știind că sunt cu Andreea Bălan care face dansuri și e câștigătoare de concursuri și se contorsionează, zic: plecăm pe locul 2, na”, a mărturisit Doina.

Cu toate acestea, pentru că aceasta a reușit să treacă pe sub bară fără să o lovească sau să atingă pământul, ea și Scărlătescu au obșinut avantajul și au plecat primii în cursă. Echipa a fost urmată, la cinci minute distanță, de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar pe ultimul loc Bordea și Cortea.

„N-a fost corect pentru că noi am trecut amândouă ultima treaptă, deci trebuia să plecăm primele, ceilalți nu au trecut amândoi. Nu e prima oară când plecăm ultimele, suntem obișnuite”, au adăugat fetele de la Andre.

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „speriate” de povestea noului coechipier. Ce le-a spus

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Concurenții America Express dau startul carnavalului în Barranquilla. Ediția de ieri seară, lider de audiență... Finala America Express, 20 martie 2023. Motivul pentru care Bordea și Cortea au refuzat cazarea. Unde au dormit fetele d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x