Antena Căutare

Finala America Express, 20 martie 2023. Echipa Andre a organizat un concert. Scărlătescu a vrut să gătească un preparat detestat

În ediția 38 din 20 martie 2023, concurenții au primit ca misiune să-și folosească talentele pentru a face bani. Aceștia nu au stat pe gânduri și au apelat imediat la ce știau ei să facă mai bine, iar ceea ce a ieșit a făcut deliciul pubicului.

Finala America Express, 20 martie 2023. Echipa Andre a organizat un concert. Scărlătescu a vrut să gătească un preparat detestat Galerie
Concurenții America Express au primit ca misiune să-și folosească talentele pentru a face bani | Antena 1

Aflați în Plaza San Nicolás din Barranquilla, concurenții au primit o provocare inedită. Cele trei echipe au primit costume tradiționale românești și 50.000 de pesos pe care au fost nevoiți să îi transforme în 200.000 folosindu-și propriile talente.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cătălin Bordea, fugărit de femeile din tribul Wayuu. Ce facultate are Jean Gavril

Concurenții și-au folosit talentele pentru a face bani la America Express, ediția 38 din 20 martie 2023. Ce au ales să facă

„Să cântăm, să facem un concert, asta e cel mai la îndemână. Am văzut la magazin un DJ care punea muzică, avea și microfon și am zis: Aia e!”, a dezvăluit Andreea Antonescu. Fetele de la Andre nu au stat prea mult pe gânduri și au s-au pus imediat în mișcare.

Ele au apelat la DJ să le ajute cu negativul și îmbrăcate în porturi naționate au dansat și au cântat pe piesa „Liberă la mare”, spre deliciul publicului. Oamenii s-au strâns imediat în jurul lor, iar unii chiar li s-au alătura la dans.

Și Scărlătescu a avut o idee indită pentru a face profit din cei 50.000 de pesos pe care i-au avut la dispoziție. El a hotărât să facă ce știe mai bine - să își pună în valoare talentul de bucătar - însă desertul ales a surprins-o pe iubita lui.

„Asta o luăm, băgăm clătitele în ea”, a spus Scărlătescu , arătând spre o cutie, spre uimirea Doinei. „Clătite, facem?! Nu cred!”, a exclamat aceasta.

„Alea cu ciocolată, să vezi ce caterincă! Eu n-am văzut clătite la ei. Am văzut tot felul de dulciuri. Am zis: Băi, clătita se face și ieftin. Stai să vezi de „cașcaval” facem”, a mai adăugat chef-ul

Citește și: Semifinala America Express, 15 martie 2023. Cum arată femeia din tribul Wayuu care l-a „fermecat” pe Cătălin Scărlătescu

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 20 martie 2023. Nelu Cortea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după accidentare. Cum a reacțio... Finala America Express, 20 martie 2023. Ce avantaj au primit Bordea și Cortea, după ce au câștigat joker-ul. Ce se afla ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x