Antena Căutare

Finala America Express, 20 martie 2023. Motivul pentru care Bordea și Cortea au refuzat cazarea. Unde au dormit fetele de la Andre

După o cursă nebună care le-a testat răbdarea și un joc de amuletă ce le-a pus la încercare spiritul de echipă, seara a continuat cu o nouă provocare. Cele trei echipe au întâmpinat greutăți în găsirea unui loc de dormit și au fost nevoite să facă unele compromisuri.

Concurenții America Express au avut parte, din nou, de peripeții la cazare

Antena 1

Cele trei echipe rămase în competiție au fost nevoit să își găsească, din nou, cazare, ceea ce s-a dovedit a fi mai greu decât de așteptau. În lipsă de prea multe opțiuni, toți au fost nevoiți să facă anumite compromisuri pe care au reușit să le evite până acum.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Ce au pățit Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timpul probei. De ce s-au întors

Unde și-au petrecut concurenții noaptea la America Express, ediția 38 din 20 martie 2023. Ce au găsit când au ajuns la cazare

Extrem de obosiți, concurenții au plecat să își caute cazare, după o zi istovitoare. În plus, Cortea a avut nevoie de intervenția medicului pentru a-i pansa genunchiul pe care și l-a sucit la concursul de limbo.

Cele trei echipe au bătut străzile în lung și în lat în cautarea unui loc de dormit, însă toți au primit refuz după refuz. Bordea și Cortea au fost primii care au găsit un domn binevoitor, însă pentru că nu aveau nici unde să facă duș au continuat să își încerce norocul.

După mai multe ore de pribegie, cei doi s-au văzut, însă, nevoiți să se întoracă la depozitul de mobilă, rugându-l pe bătrân să îi primească înapoi.

„Exact ca ultimii copii care regretă că au plecat de acasă. Eram: Vă rog, dați-ne o șansă, primiți-ne înapoi, e frumos la dumneavoastră”, a povestit Bordea.

Nici pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu a fost mai ușor. După ce au căutat cazare peste tot, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au acceptat să petreacă noaptea în apartamentul unui bărbat singur, însă ceea ce au găsit în casa lui, le-a pus de gânduri.

Cum au intrat pe ușa, ele au observat dezordinea din casă și au fost nevoite să își facă singure curat în camera în care urma să doarmă. „Oare asta înseamnă să fii bărbat care locuiește singur? Omnul ăsta chiar are nevoie de o femeie. Trebuie să ne fie milă de el”, au ținut să precizeze cântărețele.

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Pe cine au întâlnit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la misiune. Ce a promis chef-ul

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 20 martie 2023. Cum s-a descurcat Cătălin Scărlătescu la concursul de limbo. Ce a pățit Nelu Cor... Finala America Express, 20 martie 2023. Nelu Cortea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după accidentare. Cum a reacțio...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Ultimele știri
x