Antena Căutare

Finala America Express, 21 martie 2023. Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu în competiție. Cu ce l-a supărat Doina

Tensiunea a atins cote maxine în echipa formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, în ediția 39 din 21 martie 2023. Cei doi și-au reproșat reciproc lipsa de implicare în probă, iar chef-ul a făcut o mărturisire surprinzătoare.

După o discuție aprinsă cu Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit câte kilograme a slăbit la America Express

Antena 1

America Express continuă cu ediția 39 din 20 martie 2023 în care cele trei echipe se află în cea mai amplă misiune de până acum, organizând un carnaval ca la carte, în orașul Barranquilla.

Aflați pe utima sută de metri, concurenții își fac bilanțul și își dau seama cât de mult efort au depus să ajungă până în ultima etapă, dar și cât de solicitante sunt probele din săptămâna mega-finalei. Miza premiului cel mare își spune cuvântul, iar tensiunea atinge cote maxime între membri celor trei care luptă pentru trofeu.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Cum s-a descurcat Cătălin Scărlătescu la concursul de limbo. Ce a pățit Nelu Cortea

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, discuție aprinsă la America Express, ediția 39 din 21 martie 2023. Mărturisirea făcută de chef

După ce au petrecut aproape o oră pentru a învăța coregrafia, în timp ce încercau să decoreze autocarul, Scărlătescu și Doina au cedat presiunii. Concurenții au răbufnit și și-au făcut reproșuri reciproc, chiar în timpul misiunii.

„Păi nu ai făcut nimic”, i-a spus reproșat chef-ul iubitei sale, în timp ce acesta umfla baloane.

„Dacă sunt umflate, pune-le înăutru”, a încercat aceasta să îi sugereze și de aici a pornit discuția aprinsă între cei doi.

„Dar pune-le tu! Pune-le! Pune-le! Stai linștită și ia-ți un băț și spune-mi...Hai să facem! Dar pune tu mână și fă”, a răfunit el.

„Asta a fost diferența între noi. Că tu ai vrut să pleci de acolo, nefăcând proba cum trebuia și eu voiam să plec de acolo, făcând proba pentru că știam că dacă nu o facem cum trebuie, nu vom pleca de acolo”, a explicat Doina.

„Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas”, a mărturisit Scrălătescu.

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, schimb de replici tăioase la misiune: „Schimbă tonul”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, din nou lider de piață. Irina Fodor pune în joc cuferele care aduc ultima eliminare înainte de Marea Fi... Finala America Express, 21 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „agățate” de un șofer la autostop. Cum au re...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x